Лайм

Суд зобов'язав американську співачку платити колишньому чоловікові аліменти більше 2 млн доларів на рік

Розлучення обернулося для Келлі Кларксон великими фінансовими втратами

Американська співачка і актриса Келлі Кларксон повинна виплачувати колишньому чоловікові Брендону Блекстоку майже 200 000 доларів на місяць у вигляді аліментів на утримання чоловіка і дітей.

People пише, що 43-річний Блексток буде отримувати від Кларксон приблизно 2,4 млн доларів на рік. Також вона зобов'язана заплатити 1,25 млн доларів за послуги адвоката колишнього чоловіка і відшкодувати витрати на їхнє розлучення. Джерело повідомило, що спочатку чоловік розраховував отримати вдвічі більшу суму аліментів - 436 тисяч доларів на місяць.

Фото: Getty Images

Келлі Кларксон подала на розлучення з Брендоном Блекстоком у червні 2020 року після 7 років шлюбу. Вона аргументувала це тим, що обидва вони "заслуговують можливості побудувати нове життя". У листопаді суд надав 39-річній співачці основну опіку над їхніми дітьми - 6-річною Рівер Роуз і 4-річним Ремінгтоном. Також у родині виховувалися діти Блекстока від попереднього шлюбу - 20-річна Сванна і 15-річний Сет.

Під час шлюборозлучного процесу Кларксон заявила про намір зосередитися на дітях. Зірка зізналася, що жити разом із колишнім для неї "важко".

Келлі Кларксон стала відомою у 2002 році після участі в шоу "Американський ідол". Співачка випустила 7 альбомів і отримала три премії "Греммі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо