Лайм

80-річного Боба Ділана звинуватили в сексуальному насильстві над дитиною

Описаний у позові інцидент стався у 1965 році

Легендарного американського співака і автора пісень Боба Ділана звинуватили в сексуальному насильстві над 12-річною дівчинкою, пише Page Six. Інцидент, описаний у позові, імовірно стався у 1965 році в готелі Chelsea.

Згідно з документами, поданими до Верховного суду Манхеттена, музикант використав свій зірковий статус, щоб завоювати довіру жертви, після чого вчинив над нею фізичне та сексуальне насильство.

Фото: Wikipedia

Позивачка, якій нині 68 років, стверджує, що музикант також давав їй алкоголь і наркотики, а сексуальне насильство відбувалося кілька разів і залишило її емоційно травмованою донині. Вона звинувачує Боба Ділана в нападі, побитті, незаконному позбавленні волі і заподіянні емоційних страждань, домагається розгляду справи в суді присяжних і відшкодування збитку.

Представник музиканта стверджує, що обвинувачення не відповідає дійсності і буде оскаржене в суді.

Позов був поданий у рамках Закону Нью-Йорка про дітей-жертв сексуального насильства. Він дозволив людям, які зіштовхнулися з сексуальним насильством в дитинстві, подавати позови проти нападників незалежно терміну давності злочину.

  • Раніше 37-річна американка подала позов проти принца Ендрю. Сина королеви Єлизавети звинувачують у сексуальному насильстві над неповнолітньою, адже в той час Вірджинії Джуффре було 17 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі