Лайм

Настя Каменських заспівала дуетом з мамою - тепер зрозуміло, в кого пішла талановита дочка

Рідні люди співали а капела

На дні народження Юрія Горбунова, який проходив в стилі Дня незалежності, Настя Каменських співала не тільки з сином Каті Осадчої. Також співачка порадувала гостей дуетом зі своєю мамою.

Лідія та її зіркова дочка виконали а капела дві українські пісні - ліричну "Черемшину" та запальну "Червону Руту". Як це було, NK показала в своєму Instagram. "Обожнюю співати з моєю Лідочкою. Дякую, Юрчику за таке душевне свято", - підписала відео артистка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Настя Каменських з мамою дотрималися дрес-коду вечірки, вбравшись в наряди з національною символікою. Співачка вибрала довгу сукню-вишиванку темно-смарагдового кольору, а Лідія вдягла світлу блузку з яскравою вишивкою, яку поєднала з білими штанами.

Рідні люди співали в мікрофони і без музичного супроводу. Дует мами і доньки зібрав в соцмережі майже 80 тисяч лайків і масу захоплених коментарів.

"Який у мами шикарний голос! Тож не дивно, що Настя так гарно співає!", "Ну які очаровашки, які талановиті, які улюблені! Дивитися - одне задоволення!", "Мамуля супер. У талановитих людей талановиті діти. Приємно слухати", "Приємно бачити вас удвох. Співайте разом на великій сцені!", - пишуть коментатори під постом.

Настя Каменських з мамою Фото: instagram.com/kamenskux

Мама Насті Каменських в минулому - теж співачка. Довгий час Лідія Петрівна була вокалісткою Національного академічного народного хору імені Верьовки. Там вона познайомилася з народною артисткою України Аллою Кудлай, яка надалі стала хрещеною мамою її дочки та кумою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття