Лайм

Гурт The Hardkiss випустив кліп на запальний трек "7 вітрів": відео

У ролику показані найкращі кадри з концертів

В останній день літа гурт The Hardkiss порадував фанів прем'єрою нового відео. Колектив представив кліп на україномовний трек "7 вітрів" з альбому "Жива і не залізна".

Реліз відеокліпу відбувся 31 серпня на офіційному YouTube-каналі музикантів. У ролику показані найкращі кадри з запалювальних концертів гурту, які переплітаються зі зйомкою Юлії Саніної на тлі літака.

Солістка The Hardkiss з'являється в кадрі в сміливому образі - короткій спідниці з бахромою, яка повністю оголює її ноги, напівпрозорої червоній кофтині та укороченому піджаку.

Слухачі були в захваті від нового кліпу, про що написали в коментарях: "Кайф для вух і очей. Уривки з концертів це окрема любов", "Частина з літаком дуже сильна і кадри неймовірні", Неможливо відірватися. Так круто, що навіть не вистачає слів", "Божевільна енергетика, розірвали".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil