Лайм

Під час урагану Іда в США дівчинка врятувала білченят, і вони прив'язалися до неї як до мами

Тварини швидко звикли до своєї рятівниці

В кінці серпня ураган Іда обрушився на Новий Орлеан, і 15-річній Бейлі Віллавасо з родиною довелося евакуюватися з міста. Незважаючи на поспіх, дівчинка не залишила в біді маленьких білченят, яких ледь не згубила негода.

Все почалося з того, що Бейлі помітила на землі біля будинку гніздо. Виявилося, що сильний вітер збив його з дерева, і три маленьких білченяти опинилися на траві без мами. Білки ніде не було, і дівчинка вирішила допомогти тваринкам.

Фото: BAILEE VILLAVASO

Фото: BAILEE VILLAVASO

"Я висушила білок рушником і поклала їх у коробку. Вони були дуже млявими і збилися в купук, щоб зігрітися, - розповіла юна рятівниця порталу the Dodo. - Я дізналася у родича-ветеринара, як годувати білок. Коли вони поїли, відразу почали набиратися енергії. Приблизно через 24 години вони досить пожвавилися, щоб бігати і гратися. Вони встрибували прямо на мене".

Фото: BAILEE VILLAVASO

Фото: BAILEE VILLAVASO

Коли сім'я Віллавасо евакуювалася, три білченяти вирушили разом із ними. Бейлі назвала своїх нових підопічних Елвіном, Саймоном і Тореодором, і вони дуже швидко прив'язалися до неї як до турботливої прийомної мами.

Фото: BAILEE VILLAVASO

"Я зверталася до декількох фахівців з реабілітації тварин, але мені сказали, що після урагану у них і так повно білок. Я буду продовжувати звертатися до центрів для тварин", - розповіла вона.

А поки малюкам не знайшли відповідного місця проживання, вони живуть із сім'єю Віллавасо і з задоволенням граються з дівчинкою.

Фото: BAILEE VILLAVASO

  • Жінка встановила в саду фотопастку і дізналася, що вночі до неї приходять милі гості з лісу. Так англійка зробила чудові портрети їжачків і лисиць.
  • Жінка думала, що її щеня народилося з двома хвостами, а виявилося, що у нього п'ять лап. Малятко-бульдог прославилося в TikTok, де про нього розповіла вихователька.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil