Лайм

Граймс потролила папараці, які ганялися за нею після розриву з Ілоном Маском

Співачка позувала з томиком Карла Маркса

Граймс знайшла чудовий спосіб пожартувати над папараці, які стежили за нею після розставання я з Ілоном Маском. Співачка в екстравагантному вбранні инопланетянки позувала на вулиці з томиком "Комуністичного маніфесту" Карла Маркса, після чого насолоджувалася заголовками жовтої преси.

Фото: https://www.instagram.com/grimes/

"Я дуже переживала, коли папараці не припиняли стежити за мною цього тижня, але потім зрозуміла, що можу їх потролити, - написала вона в Instagram. - Повне розкриття інформації. Я все ще живу з Ілоном, і я не комуністка (хоча в цій книзі є кілька дуже розумних ідей). У будь-якому випадку, якщо папараці продовжать переслідувати мене, можливо, я спробую вигадати інші варіанти мемів - пропозиції вітаються!"

У вересні 50-річний Маск оголосив, що вони з 33-річною матір'ю його молодшого сина частково розділилися після трьох років спільного життя.

"Ми все ще любимо одне одного, часто бачимося і знаходимося в чудових стосунках, - сказав мільярдер. - Моя робота в SpaceX і Tesla вимагає, щоб я був в основному в Техасі або подорожував за кордон, а її робота в основному в Лос-Анджелесі".

Син Граймс і Макса X Æ A-12, якого батьки називають просто Екс, народився в травні 2020 року. Також у бізнесмена є п'ятеро дітей від першої дружини Джастін Вілсон.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля