Лайм

Facebook проведе глобальний ребрендинг та змінить назву компанії - The Verge

Нове ім'я наразі залишається таємницею навіть всередині Facebook

Вже наступного тижня Facebook проведе глобальний ребрендинг та змінить назву, пише The Verge з посиланням на свої джерела всередині компанії.

Як уточнює видання, нове ім'я має відобразити прагнення до вибудовування "метавсесвіту" продуктів корпорації, якій, крім соцмережі Facebook, також належать сервіси Instagram, WhatsApp та Oculus. Наразі його тримають в секреті - воно залишається невідомим навіть для більшості топ-менеджерів.

Фото: Pixabay

У компанії Facebook працюють понад 10 тисяч співробітників, які створюють різного типу споживче обладнання на кшталт AR-окулярів. Марк Цукерберг впевнений, що через деякий час вони стануть такими ж звичайними гаджетами масового користування, як і смартфони. Ну а що стосується однойменної соцмережі, раніше в інтерв'ю The Verge Цукерберг згадував, що незабаром світ перегляне своє ставлення до неї і "буде ставитися як до компанії метавсесвіту".

За однією з версій журналістів, нова назва Facebook може бути пов'язана з Horizon - ще не випущеним додатком Facebook для роботи у віртуальних офісах, над якою компанія працювала останні кілька років.

  • Після глобального збою в роботі соцмереж Instagram і Facebook, а також месенджера WhatsApp американський тижневик Time помістив на обкладинку свіжого номера портрет Марка Цукерберга і з пропозицією видалити Facebook.
  • Ну а поки співробітники Facebook намагалися з'ясувати причину неполадок і повернути до життя найбільші соцмережі, користувачі Twitter влаштували фестиваль тематичних мемів і чекали, коли "Марк Цукерберг поповнить інтернет". Ми зібрали кращі меми та жарти із соцмережі на тему великого збою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil