Лайм

Наречений Брітні Спірс зіграє одну з головних ролей у бойовику з Мелом Гібсоном

Сем Асгарі мріє розвивати кар'єру та стати зіркою Marvel

Сем Асгарі отримав першу велику роль у кіно. 27-річний наречений Брітні Спірс зіграє одного з головних персонажів у майбутньому бойовику "Hot Seat" з Мелом Гібсоном, пише Deadline.

Фільм розповість про колишнього хакера (Кевін Діллон), який змушений зламати систему банківської установи після того, як під його офісне крісло закладають бомбу. Гібсон зіграє людину, яка спробує проникнути у заміновану будівлю та врятувати хакера. Роль Асгарі поки що не розголошується.

Фото: https://www.instagram.com/samasghari/

Сем Асгарі - фітнес-тренер, актор та модель іранського походження, який раніше знімався у музичних відео, включаючи кліп Брітні Спірс. Також він з'являвся у серіалах "Чорний понеділок", "Сімейний бізнес", "Морська поліція: Спецвідділ".

Фото: https://www.instagram.com/samasghari/

"Моя кінцева мета - стати першим актором із Близького Сходу, що зіграє супергероя. Marvel або хтось інший - вони мають мені зателефонувати, - розповів він Variety. - Я багато тренуюся в ММА, тренуюся зі зброєю та каскадерами, щоб стати різнобічним актором, таким як Том Круз або Джейсон Стейтем. Я хочу зніматися в блокбастерах і драмах. Це моє ремесло, і я хочу осягнути його на 100%".

  • Раніше Брітні Спірс заявила про розрив стосунків із сім'єю. Співачка ображена на родичів за співучасть в опікунстві, яке тривало 13 років і позбавило її можливості розпоряджатися власним життям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі