Лайм

Бразилець втікав від рою бджіл і стрибнув до озера - бідолаха не знав, що воно кишить піраньями

Риболовля закінчилася трагедією

Житель Бразилії вирушив із друзями на рибалку, яка закінчилася для нього трагічно. Чоловіка з'їли піраньї після того, він як стрибнув до озера, рятуючись від бджіл.

Як пише LAD Bible, інцидент стався на фермі в муніципалітеті Бразиланд-ді-Мінас, в бразильському штаті Мінас-Жерайс. Троє чоловіків ловили рибу у водоймі, коли раптом з'явився рій бджіл. Щоб урятуватися від укусу комах, рибалки стрибнули до озера.

Фото: pixabay.com

Двом друзям вдалося відплисти у безпечне місце, а один із них зник. Тоді рибалки, які врятувалися, повідомили про інцидент пожежникам, щоб ті допомогли відшукати зниклого приятеля.

Рятувальники знайшли його, але вже без ознак життя – тіло чоловіка було понівечене. Як з'ясувалося, в озері було повно піраній - хижі риби з'їли праву частину обличчя та інші ділянки тіла рибалки.

Найчастіше піраньї водяться в Південній Америці - там мешкає близько 30 видів хижих риб, які мають гострі як лезо зуби. Хоча напади на людей зустрічаються рідко, вони можуть бути зі смертельними наслідками.

  • Житель австрійського міста Грац постраждав від укусу величезного пітона, який несподівано вискочив із унітазу. Цей ранковий похід у туалет чоловік запам'ятає надовго.
  • Китаєць купив "безпечну" кобру і дозволив їй спати в ліжку - до ранку він мало не втратив ногу. Після інциденту чоловік твердо вирішив – ніяких більше домашніх змій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria