Лайм

Покійного Кірка Дугласа звинуватили у зґвалтуванні голлівудської зірки

Сестра актриси Наталі Вуд розповіла про інцидент 1955 року

Через 9 місяців після смерті Кірка Дугласа у віці 103 років його звинуватили у зґвалтуванні актриси Наталі Вуд. Про це у своїх мемуарах написала сестра Вуд Лана.

Згідно з уривком книги "Маленька сестра", опублікованому Associated Press, Дуглас напав на 17-річну Вуд влітку 1955 року. Інцидент нібито стався, коли дівчина знімалася у вестерні "Шукачі".

Наталі Вуд у 1958 році Фото: Wikipedia

Лана Вуд пише, що їхня мати організувала зустріч Наталі з Дугласом у готелі Chateau Marmont у Лос-Анджелесі. Вона сподівалася, що той допоможе "відчинити двері" для молодої актриси. На той час Кірку Дугласу було близько 30 років і він був одним із найвідоміших акторів Голлівуду, зігравши головні ролі у фільмах "Злі та красиві", "Туз у рукаві", "20 тисяч льє під водою".

"Здавалося, пройшло багато часу, перш ніж Наталі сіла в машину і розбудила мене, коли зачинила двері, - пише Лана Вуд, якій на той час було 8 років. - Вона виглядала жахливо. Вона була дуже скуйовджена і дуже засмучена, і вони з мамою почали терміново перешіптуватись одна з одною. Я не могла ні чути їх, ані розібрати, що вони говорили. Очевидно, я була надто маленькою, щоб мені про це розповідали".

Через роки Наталі Вуд зізналася сестрі, що в номері готелю Кірк Дуглас "завдав їй болю". Актриса та її мати не стали висувати публічного звинувачення, бо вирішили, що це зруйнує кар'єру Наталі.

Кірк Дуглас у 1963 році Фото: Wikipedia

Кірк Дуглас помер у лютому 2020 року у віці 103 років. Його син Майкл Дуглас у відповідь на заяву Вуд сказав: "Нехай вони обидва спочивають з миром".

Наталі Вуд загинула за загадкових обставин у листопаді 1981 року, коли їй було лише 43 роки. Актриса все своє життя страждала від гідрофобії - страху перед плаванням та купанням. У ніч на 30 листопада жінка каталася на яхті з чоловіком Робертом Вагнером, актором Крістофером Уокеном та капітаном Деннісом Даверном. Вона нібито вирішила поплавати біля острова Санта-Каталіна і потонула, але на її тілі були виявлені синці, садна та подряпини, що утворилися до її смерті. Лана Вуд вважає, що у смерті її сестри винний Роберт Вагнер.

Наталі Вуд із сестрою Ланою у 1956 році Фото: Wikipedia

Наталі Вуд - володарка двох премій "Золотий глобус" та триразова номінантка на премію "Оскар". Свій шлях у велике кіно вона розпочала у віці 5 років. Серед найвідоміших фільмів за її участю - "Бунтар без причини", "Вестсайдська історія", "Великі перегони".

  • Раніше адвокати принца Ендрю розкрили скандальні деталі про жінку, яка звинуватила його у зґвалтуванні. Вірджинію Джуффре звинуватили у співучасті у секс-торгівлі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату