Лайм

Учасниці гурту Real O зібралися вперше за 10 років у новому кліпі Світлани Тарабарової

Зйомки позитивного відео пройшли у Стамбулі

Співачка TARABAROVA (Світлана Тарабарова), колишня учасниця популярного колективу Real O, презентувала кліп до своєї нової пісні "Солодкі 16". Для зйомок відео артистка запросила своїх колег з гурту, з якими не бачилася цілих 10 років.

Прем'єра відеокліпу відбулася 5 листопада на YouTube-каналі представниці світлої сторони музики - так сама себе називає рудоволоса співачка. У ролику знялися учасниці першого складу – Ліна Міцукі, Регіна Тодоренко, Олена Виноградова та сама Світлана Тарабарова.

Як розповіла співачка, ідея кліпу виникла спонтанно. При написанні пісні вона хотіла передати настрій вечірок, які вони влаштовували за часів Real O. Для зйомок позитивного відео дівчата полетіли до Стамбулу, хоча зібрати всіх, за словами зірки, було непросто: робота, творчі проекти та п'ятеро дітей на чотирьох.

Таким складом колишні колеги не збиралися 10 років, до цього вони зустрічалися по двоє чи по троє. "Так що можете собі уявити, що це була за зустріч. Згадали свої солодкі 16 та встигли зробити все і навіть більше. Окрім одного... наговоритися", - поділилася TARABAROVA.

Фото: instagram.com/tarabarova

Гурт Real O був створений у 2008 році з учасниць другої "Фабрики зірок". Започаткувала колектив Наталія Могилевська, яка на той час була продюсером шоу талантів. 2012 року квартет покинула Світлана Тарабарова, а за нею, 2014-го, пішла Регіна Тодоренко. Згодом перестали бути учасницями гурту й Ліна Міцукі з Оленою Виноградовою. За час існування колективу склад змінювався кілька разів.

  • Раніше Регіна Тодоренко розповіла, як її рішення вийти зі складу Real O розлютило Наталю Могилевську. Через це зірки не спілкувалися близько шести років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували