Лайм

Сара Джессіка Паркер відповіла на критику щодо зовнішності та сивого волосся

Актрису серіалу "Секс і місто" висміювали через вік.

Напередодні прем'єри серіалу "І просто так...", який є продовженням "Сексу у великому місті", Сара Джессіка Паркер відповіла на критику своєї зовнішності.

56-річна актриса, яка зіграла Керрі Бредшоу, отримала безліч негативних коментарів з приводу віку та сивого волосся. Аналогічна критика обрушилася на її колег - Синтію Ніксон та Крістін Рот. У новому інтерв'ю Vogue Паркер дала хейтерам відсіч.

Фото: Getty Images

"Коли ми анонсували "І просто так...", було багато позитивних відгуків, але в мережі була одна неприємна реакція: люди ділилися фотографіями [серіалу про пенсіонерок] "Золоті дівчатка". І я подумала: "Ух ти, значить, тобі або 35, або ти на пенсії", - розповіла актриса. - Думаю, що це революція - зробити шоу про жінок середнього віку з їхніми старіючими тілами. Але у відповідь ми отримали купу жінконенависницької балаканини, чого ніколи не буває з чоловіками. "Сиве волосся, сиве волосся, сиве волосся..." Я сиділа з Енді Коеном, у нього густа сива шевелюра, і він чудовий... Чому для нього це нормально? Я не знаю, що вам сказати, люди. Особливо в соціальних мережах. "У неї забагато зморшок, у неї замало зморшок." Схоже, що люди не хочуть, щоб ми були в гармонії з собою. Наче їм просто подобається, коли ми відчуваємо біль через те, хто ми сьогодні, незалежно від того, чи вибираємо ми старіти природним чином і не виглядати ідеально, чи виправляємо щось. Я знаю, як я виглядаю. У мене немає вибору. Що я маю з цим робити? Зупинити старіння? Зникнути?"

Фото: Vogue

Прем'єра продовження "Сексу у великому місті" відбудеться на HBO Max та Sky Comedy у грудні 2021 року. 10 нових серій розкажуть про життя Керрі, Міранди та Шарлотти, яким тепер за 50 років. Саманти в серіалі "І просто так..." не буде через відмову Кім Кетролл брати участь у зйомках. Замість неї четвертою подругою стане нова героїня у виконанні Ніколь Арі Паркер.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа