Лайм

Оленя збила машина і він сам прибіг до лікарні. Але ця історія з сумним кінцем

Врятувати тварину не вдалося

В американському місті Батон-Руж (штат Луїзіана) поранений олень забіг до місцевої лікарні за допомогою. Бідолаха увірвався у парадні двері, послизнувся в холі, але встав і піднявся ескалатором.

Відео опублікувала сама клініка на своїй сторінці у Facebook. На кадрах видно, як тварина мчить до будівлі та одразу спотикається об слизьку підлогу. Приголомшені відвідувачі відходять убік, а поранений олень піднімається і добігає до другого поверху, де його тут же ловлять.

Співробітники лікарні одразу зв'язалися з Департаментом дикої природи та рибальства Луїзіани, і вони одразу приїхали. Тварину завантажили на людське лікарняне ліжко-каталку та відвезли до машини служби.

"Члени нашої команди завжди готові до несподіванок. Дякуємо всім за небайдужість та турботу, а Louisiana Department of Wildlife and Fisheries за швидке реагування", - сказано в дописі.

Як пише АР, оленя довелося приспати через численні травми, а також додає, що, найімовірніше, тварину збила машина. А в самій лікарні зазначили, що під час інциденту з оленем догляд за пацієнтами не перервався, а територія ретельно дезінфікується.

  • У Бразилії корова втекла з бійні до аквапарку та з'їхала з водної гірки. Цю милу сцену зняв і виклав у мережу один із відвідувачів - відео одразу стало вірусним, а користувачі стали жаліти тварину, якій незабаром доведеться стати фаршем.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля