Лайм

Справжнє щастя: дружина Віктора Павліка показала милі фото із сином Михайлом

Молода мама ділиться цікавими подробицями материнства у своєму блозі

Дружина українського музиканта Віктора Павліка Катерина поділилася зворушливим фото, на якому позувала з маленьким сином Михайлом. Вона присвятила нову публікацію радісній події – у малюка з'явився перший зуб.

Фото: instagram.com/repyahovakate

На опублікованому знімку Катерина Реп'яхова цілує маленькі ніжки свого сина, а той уважно дивиться на маму. Дружина відомого виконавця з'явилася у кадрі з розпущеним волоссям та у сукні пастельного кольору з відкритими плечима. Доповнив образ манікюр червоного-коричневого відтінку.

"Я прокинулася, син поруч уже не спить. Бере мене за руку і як завжди хоче погризти мій палець. І тут я відчуваю зубик. Ось воно справжнє щастя. Це просто неймовірні почуття. Мами зрозуміють. Син відкрив у мені стільки ніжності та сентиментальності. Моє життя, мій Всесвіт", - йдеться у підписі до фотографії.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Шанувальники у коментарях зазначили, що і мама, і малюк виглядають дуже щасливими.

"Які красиві!", "Ви просто супер! Ми з вами!", "Які фото зворушливі", "Михайлу дуже пощастило з мамою. Відразу видно, що дитина росте в коханні - вона вся світиться від щастя. Так і має бути, адже дитинство дуже швидко минає, але емоції, які ми відчуваємо у дитинстві, залишаються назавжди", - написали фанати під постом.

Нагадаємо, Михайло народився 15 червня і став четвертою дитиною Віктора Павліка. Від попередніх шлюбів артист також має сина і доньку, ще один син музиканта помер від онкології влітку минулого року.

  • Раніше Катерина Реп'яхова вперше показала обличчя сина. Разом із чоловіком та малюком вона знялася у чорно-білій фотосесії.
  • Також дружина Віктора Павліка подала до суду на колишню співака за публічні образи. Молода дружина артиста не раз говорила, що засудить "суперницю", і 7 грудня довела, що вона не жартувала.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші