Лайм

Зрозуміла, що шлюб розпався: дружина Алека Болдвіна розповіла, як актор "заткнув" її під час пологів

Знаменитість не одразу зрозумів, що сталося

Поки триває розслідування смертельної стрілянини на зйомках фільму "Іржа", дружина Алека Болдвіна не допомагає йому відновити репутацію. За словами Хіларії, коханий попросив її "трохи помовчати", коли вона народжувала їхнього сина Рафаеля у 2015 році.

Фото: instagram.com/hilariabaldwin

Жінка пояснила, що в той момент, коли в неї почалися пологи, її чоловік з кимось розмовляв телефоном. І в якийсь момент він сказав: "Тихіше! Можеш стримати крики?". Жінка заявила, що після цього зрозуміла, що їхній "шлюб тепер розпався".

Фото: instagram.com/hilariabaldwin

Коли ж Болдвін усвідомив, яким безглуздим було його прохання, за словами Хіларії, "він відчув себе дурнем і відразу зніяковів". Мама шістьох дітей після цієї комічної ситуації пожартувала, що змогла зберегти шлюб і "народила 522 дитини після…".

Крім того, дружина знаменитості додала, що після цього необдуманого вчинку чоловік більше ніколи не просив її помовчати у пологовому залі.

Нагадаємо, Алек та Хіларія Болдвін одружилися 30 червня 2012 року. Разом вони виховують шістьох дітей: дочок Кармен Габрієлу (23.08.2013) та Марію Люсію Вікторію (25.02.2021), синів Рафаеля Томаса (17.06.2015), Леонардо Енджела Чарльза (12.09.2016). та Едуардо Пау Лукаса "Еду" (08.09.2020). Їхня донька, Люсія, з'явилася на світ через 5 місяців після народження сина завдяки сурогатній матері. Також Алек Болдвін має старшу доньку Айрленд від шлюбу з акторкою Кім Бейсінгер.

  • Алек Болдвін готовий завершити кар'єру після смерті оператора. Він дав ABC News перше інтерв'ю про трагедію на зйомках фільму "Іржа".
  • Також у позові проти Алека Болдвіна розкрили нові деталі трагедії. У сценарії не було нічого про те, щоб він або будь-хто ще стріляв з пістолета.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Остапчук привітав молоду дружину з 24-річчям і показав їхні романтичні світлини

Відомий ведучий Володимир Остапчук звернувся до своєї молодої дружини, блогера та підприємця Катерини Полтавської у день її народження  

Зірку "Піратів Карибського моря" загризла акула: що відомо про трагічну загибель актора

Актор та професійний серфер Тамайо Перрі трагічно загинув Гаваї від укусів акули

Втратив зв'язок на 1,5 місяці: зірка "Х-фактору" розповів про зникнення мами на початку війни

Співак та фіналіст проекту Х-фактор Дмитро Волканов згадав, що не міг півтора місяця додзвонитися до своєї матері на початку війни