Лайм

Ісландський кінь граціозно пробігся засніженим полем - такого красеня в мережі ще не бачили

Неймовірна порода!

Тварини часто стають головними персонажами смішних роликів, радуючи користувачів своєю безпосередністю. І поки харизматичний хаскі підкорює мережу кумедною ходою, герой наступного відео показує нам неймовірну граціозність.

Ісландський кінь зміг так пробігтися по засніженій місцевості, що ніхто з користувачів не залишився до нього байдужим. Ролик триває менше 10 секунд, і цього часу тварині вистачило, щоб показати плавні та відточені рухи.

"Ісландський жеребець біжить по снігу на півночі Ісландії", - говориться в підписі до відео. До речі, у північній країні цю породу вирощують уже кілька століть. Коренастість, грубуватість, маленький зріст, велика голова, кудлатий чубчик - її головні риси. Масть у ісландського коня може бути різна: руда, гніда, сіра, ворона.

Цей вид коней з'явився Ісландії завдяки вікінгам - ті завезли їх у IX-X століттях. Існує в народі легенда, що ісландська порода походить від восьминогого коня Слейпніра, який був помічником верховного бога Одіна.

Люди були в захваті від побаченого, тому у коментарях продовжують захоплюватися харизмою конячки. Деякі навіть пишуть, що переглянули ролик кілька разів поспіль.

"Я люблю коней… Вони чудові тварини!", "Ну що за неймовірне створіння?", "Як це мило, просто шедевр!", "Я думаю, цей кінь знає, наскільки він хороший!", "Який же він гарний", "Неймовірно! Я кілька разів переглянув", - висловилися з цього приводу користувачі.

  • Тим часом пухнасте звірятко задрімало сидячи і видало унікальний звук. Цього разу в мережі опублікували ролик, у якому єнот вразив усіх присутніх гучним хропінням.
  • Також щеня чихуахуа прилігло відпочити в тапочку, і це миле відео розтопить ваше серце. На кадрах малюк підходить до взуття і скручується в ньому калачиком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil