Лайм

Конкурс "Міс світу" зазнав мільйонних збитків після скасування через COVID-19 у дівчат

Організатори визначились із новою датою проведення

В останній момент фінал міжнародного конкурсу краси "Міс світу 2021" скасували через спалах коронавірусу серед конкурсанток. Повідомляється, що як мінімум 23 дівчини захворіли на COVID-19.

Представники шоу вирішили перенести фінал, що спричинило величезні збитки. Про це виданню Page Six розповів інсайдер, наближений до організаторів: "Вони втратили… мільйони через витрати на постановку конкурсу. Я чув, що вартість створення та проведення цього заходу становить близько 5 мільйонів доларів".

Фото: instagram.com/missworld

"Міс світу-2021" планували провести в ніч з 16 на 17 грудня в Пуерто-Ріко, але конкурс скасували за кілька годин до початку. Представник заходу тоді заявив, що безпека всіх учасниць має для організаторів першорядне значення, навіть якщо це стане причиною великих фінансових збитків. Згідно з оголошеними даними, 23 із 97 конкурсанток отримали позитивний результат тесту на коронавірус. А також 15 працівників.

Пізніше стала відома нова дата проведення фіналу – 16 березня 2022 року в Колізеї Пуерто-Ріко імені Хосе Мігеля Агрелота. "Ми впевнені, що в березні захід матиме величезний успіх, і дякуємо всім за підтримку та розуміння", - сказав один із представників шоу.

Фото: instagram.com/missworld

"Міс світу" – міжнародний конкурс краси, який проводиться щороку. Захід входить у "велику четвірку" конкурсів краси поряд з "Міс Всесвіт", "Міс Інтернешнл" та "Міс Земля". Телеаудиторія фінального шоу охоплює глядачів у понад 200 країнах на всіх континентах.

  • Раніше в Ізраїлі обрали "Міс Всесвіт-2021" . Виступаючи на сцені, переможниця закликала молодих людей пам'ятати про свою унікальність та припинити порівнювати себе з іншими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита