Лайм

Джейсон Момоа розлучається з дружиною після 17 років стосунків

Пара опублікувала спільну заяву

Джейсон Момоа, який зіграв Кхала Дрого у серіалі "Гра престолів", розлучається з дружиною Лізою Боне. Пара прожила разом 17 років, п'ять із яких - в офіційному шлюбі.

Про розрив стосунків колишні закохані повідомили в Instagram. На сторінці актора з'явилася спільна заява, яка супроводжується серією знімків.

Джейсон Момоа та Ліза Боне Фото: Getty Images

"Ми всі встигли відчути вітер змін цих непростих часів... І наша сім'я не стала винятком. У нас теж відбулися сейсмічні зрушення, але ми їх не лише відчуваємо, а й ростемо завдяки їм. Отже, ділимося новиною про те, що ми розлучаємось. Ми вирішили розповісти про це не тому, що вважаємо це гідним для висвітлення в пресі, а щоб далі йти по життю з честю та гідністю", - зазначили подружжя.

42-річний Джейсон і 54-річна Ліза підкреслили, що любов між ними продовжує існувати, тільки вона "набула нових форм". Пара вирішила дати один одному свободу, щоб кожен із них "став тим, ким вчиться бути".

"Наша відданість одне одному, цьому священному життю та нашим дітям непохитна. Ми вчитимемо їх тому, чому можемо. Живемо молитвою. Нехай переможе любов", - підсумували подружжя.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jason Momoa (@prideofgypsies)


Момоа та Боне познайомилися у 2005 році в клубі. Упродовж кількох років актори, різниця у віці яких становила 12 років, прожили у цивільному шлюбі, і лише у 2017-му закохані вирішили узаконити стосунки.

Пара виховує двох спільних дітей - 14-річну дочку Лолу Айолані та 13-річного сина Накоа-Вулфа. Також у Лізи є доросла дочка Зої Кравіц від шлюбу з музикантом Ленні Кравіцем.

Джейсон Момоа, Ліза Боне та Зої Кравіц Фото: Getty Images

  • Михайло Хома (DZIDZIO) та Ярослава Притула (SLAVIA) розлучилися після 20 років стосунків. Читайте на theLime, що стало причиною розлучення співака і яким був його шлюб.
  • Про розлучення ще однієї знаменитої пари Джонні Деппа та Ембер Херд знімуть фільм - у ньому покажуть точки зору обох екс-закоханих.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита