Лайм

Ірина Білик провела тур своєю квартирою в Одесі - як живе співачка

Зірка вперше показала своє житло

Ірина Білик має великий будинок під Києвом, де проводить більшу частину часу. Також співачка має нерухомість в Одесі, куди вона любить приїжджати після концертів. Квартира з чудовим видом з вікна розташована на березі Чорного моря.

Артистка намагається не показувати свої володіння – заміський особняк знаходиться за високим парканом, і його можна побачити лише з висоти пташиного польоту. Проте свою трикімнатну квартиру Білик вирішила продемонструвати. Співачка запросила журналістів програми "Мій секрет" та провела екскурсію.

Фото: Кадр із відео

Простора квартира виконана у світлих тонах та не захаращена меблями. Затишна кухня поєднана із вітальнею. З балкона відкривається розкішний краєвид на море. "Тут я влітку люблю в купальнику засмагати, – поділилася 51-річна зірка. – Пляж, чайки – це найкраще, що може бути в моєму житті після концертів".

Фото: Кадр із відео

Фото: Кадр із відео

Фото: Кадр із відео

У квартирі багато фотографій самої Білик та її дітей. Також інтер'єр доповнений статуетками та картинами у морській тематиці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil