Лайм

Був контракт на вбивство: Роббі Вільямс ледь не став жертвою кілера

Співака "замовили" на піку слави

Співак Роббі Вільямс вперше зізнався, що на нього готувався замах. 47-річний виконавець був мішенню кілера, якого найняли для вбивства.

У новому інтерв'ю британському таблоїду The Daily Mirror Вільямс розповів, що погрози його життю почалися на піку слави. Тоді впливові "друзі" допомогли співаку уникнути найгіршого.

Роббі Вільямса хотіли вбити на піку слави Фото: Getty Images

"Я ніколи не говорив цього, але був контракт на моє вбивство. Я ніколи раніше не говорив цього публічно, - заявив виконавець хіта "Feel". - Він пішов. У мене є друзі. Це те невидиме, що відбувається, коли ти стаєш знаменитим".

Зараз Вільямс живе із дружиною та двома дітьми в Лос-Анджелесі, але йому досі не подобається зустрічатися з незнайомцями.

"Я хочу ходити в усі звичайні місця, але не можу, тому що люди хочуть мене убити. Потрібен час, щоб прийняти це. Я турбуюся і не люблю зустрічатися з незнайомцями, але незнайомці хочуть зустрітися зі мною. Думки про це насправді викликають у мене тривогу. Це тригер", - сказав він.

Роббі Вільямс із дружиною Фото: Getty Images

Також Роббі Вільямс розповів, що в якийсь момент кар'єри був відомий "як Майкл Джексон". Така популярність обернулася для нього цілою купою психічних проблем.

"Я став знаменитим, коли мені було 17. Виступав у бойз-бенді, бойз-бенд злетів. Коли мені був 21 рік, я пішов, а потім розпочав сольну кар'єру, продав 80 мільйонів альбомів, став рекордсменом за кількістю квитків, проданих за день, - розповів співак. - Але надзвичайна слава і надзвичайний успіх йдуть пліч-о-пліч з тривожністю, депресією та психічними розладами".

Британський співак переїхав до США, але відмовився просувати там свою кар'єру. Він пішов на це свідомо, щоб жити нормальним життям у відносній анонімності.

"Я переїхав туди і відмовився від усього, що мені пропонували в Штатах. По суті, я живу анонімно, і мені це дуже подобається. Коли я намагаюся повернутися до своєї рідної країни і згадую, що я там не маю анонімності, це викликає в мене тривогу та депресію. Тому я повертаюся до Штатів", - пояснив Роббі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого