Лайм

Зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна розповіла, як втекла від першого чоловіка

Пара прожила разом менше року

Акторка Анна Сагайдачна, яка нещодавно зізналася, що через нещасне кохання хотіла накласти на себе руки, розповіла про перший шлюб. За словами дівчини, рішення піти було абсолютно правильним.

Подробицями особистого життя зірка серіалу "Кріпосна" поділилася в інтерв'ю DOROTYE. Сагайдачна заявила, що була сильно закохана у свого першого обранця, але пристрасних почуттів виявилося замало для створення міцної сім'ї. "Ми розписалися, я вийшла заміж за свого хлопця. Про це немає ніде жодної інформації. Я говорила про те, що у мене був хлопець. Хлопець був, але чоловіка не було. Був просто штамп у паспорті та розпис. Разом ми прожили з колишнім чоловіком менше року. Уже через три місяці все почало руйнуватися...", - сказала Анна.

Фото: instagram.com/annasagaidachnaya

Знаменитість уточнила, що рішення розстатися прийняла не відразу, спочатку їй потрібно було "втекти" на зйомки до Болгарії і там добре все обміркувати. "Тут мені було важко прийняти це рішення. Я приходила і відчувала обов'язок, що повинна врятувати стосунки... Але для мене було достатньо лише одного факту: колишній чоловік не підтримував мене в моїй професії. Рішення розлучитися я прийняла в Болгарії. Я прилітаю додому, збираю речі та переїжджаю", - заявила Сагайдачна.

Акторка не стала приховувати, що екс-чоловік намагався помиритися: він дзвонив та писав. Але Анна не стала змінювати своє рішення і не повернулася до обранця.

Фото: instagram.com/annasagaidachnaya

У 2018 році зірка вийшла заміж вдруге. Її другою половинкою став продюсер Євген Третяк. Майбутнє подружжя познайомилося на зйомках проекту Оксани Байрак – саме вона стала ведучою весільної церемонії. У 2019 році у пари народився первісток – хлопчика батьки назвали Тимуром. Анна до останнього приховувала свою вагітність і вирішила розсекретити поповнення в сім'ї вже після того, як стала мамою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ