Лайм

Ілона Гвоздьова розповіла, як підтримує фігуру після народження двох дітей

Зірка розкрила секрет

Хореограф Ілона Гвоздьова зізналася, що досить часто шанувальники задають їй питання про те, як привести себе у форму. Мама двох дітей знає на них відповідь, як ніхто інший, адже такою спортивною фігурою може похвалитися далеко не кожен.

У своєму блозі в Instagram танцівниця розповіла, що допомагає їй тримати тіло в тонусі. Виявляється, вся справа в регулярних заняттях спортом та в усвідомленні того, що правильні фізичні навантаження – це запорука здорового, довгого та продуктивного життя.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Два-три рази на тиждень я намагаюся відвідувати тренажерний зал і мінімум три-чотири рази проводжу танцювальні тренування. Такий ритм життя дозволяє тримати моє тіло в тонусі, враховуючи що моєму другому малюку лише 1 рік і 3 місяці", - розкрила свій секрет стрункості Гвоздьова.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Я не перевантажую своє тіло залізом чи іншою купою спортивного інвентаря, кожне тренування намагаюся виконувати вправи на різні групи м'язів, але основну увагу приділяю ногам, пресу і сідницям. Рукам і спині менше. Ви повинні зрозуміти головне - спорт у вашому житті повинен бути присутнім не до певної нагоди чи мети, а просто бути з вами у житті, як і здоровий сон, харчування, робота та сім'я", - уточнила хореограф.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова народилася у Криму. У 2018 році вона посіла перше місце у проекті "Танці із зірками", де танцювала у парі з шоуменом та коміком Ігорем Ласточкіним. Наступного року Гвоздьова також взяла участь у шоу, тоді вона танцювала з українським телеведучим Володимиром Остапчуком. Танцівниця одружена з Іваном Хом'ячуком. Пара виховує двох дітей: дочку Валерію та сина Домініка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші