Лайм

Дружина Комарова показала архівне фото - як виглядала Олександра Кучеренко у 17 років

24-річна дівчина згадала шкільні роки

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, яка нещодавно знову вийшла на подіум, влаштувала хвилинку ностальгії. Дружина Дмитра Комарова поділилася архівним знімком зі шкільної лави – так дівчина виглядала у 11 класі.

На опублікованому в Instagram фото дружина мандрівника зображена у рідному місті - Дніпрі. На знімку майбутня королева краси позує у засніженому парку. 17-річна школярка у пальті та шапці-вушанці сидить на лавочці та широко посміхається.

Фото: instagram.com/aakucherenko

Як зізналася Олександра, тоді вона мріяла переїхати до Києва та побудувати кар'єру журналіста. "А ви пам'ятаєте себе у свої 17 років? Про що тоді мріяли? Стати лікарем, відкрити свій бізнес чи мати кар'єру в кіно?", - поцікавилася 24-річна Саша у своїх дописувачів.

Фоловери дівчини в коментарях діляться своїми спогадами, а також обсипають дівчину компліментами. Багато хто зазначає, що Олександра з того часу майже не змінилася. "Ви зовсім не змінилися. Красива", "Одразу видно гарна з дитячих років", "Вау, яка ви гарна. Тепер розумію, чому ви міс Україна", - захоплюються шанувальники.

Олександрі вдалося здійснити свою мрію – дівчина працює телеведучою на каналі ICTV. До цього Кучеренко була моделлю, і 5 років тому удостоїлася титулу найкрасивішої українки. На конкурсі краси дівчина познайомилася із Дмитром Комаровим, який згодом став її чоловіком. На той момент моделі було 18, а мандрівникові – трохи за 30.

Фото: instagram.com/aakucherenko

  • Раніше Олександра згадала, як познайомилася з чоловіком на "Міс Україна" та показала спільне фото з конкурсу. Пара називає свою зустріч містичною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil