Лайм

Сім'я коміка Боба Сагета розкрила трагічну причину його смерті

Зірка серіалу "Як я зустрів вашу маму" помер у січні

У січні 2022 року в США помер відомий комік та актор Боб Сагет, який озвучив Теда Мосбі у серіалі "Як я зустрів вашу маму". Тіло 65-річного чоловіка без ознак насильницької смерті знайшли у готелі, і ця новина шокувала його близьких та шанувальників.

Через кілька тижнів після смерті Сагета його родина поділилася із громадськістю результатами аутопсії, пише Page Six. Також рідні актори спростували, що він помер через алкоголь чи наркотики.

Фото: Getty Images

"Тепер, коли у нас є остаточні висновки розслідування, ми вважаємо правильним, щоб фанати почули ці висновки безпосередньо від нас, - йдеться у заяві сім'ї. - Влада встановила, що Боб помер від травми голови. Вони дійшли висновку, що він випадково вдарився потилицею, нічого не подумав і заснув. Ніякі наркотики чи алкоголь не були задіяні".

Тим часом джерела повідомили TMZ, що Боб Сагет помер від "крововиливу в мозок", а на потилиці у нього був "явний синець".

Боб Сагет почав зніматися у кіно у 1977 році. Серед найвідоміших фільмів та серіалів за його участю - "Повний дім" (1987-1995), "Критичний стан" (1987), "Тупий і ще тупіший: Коли Гаррі зустрів Ллойда" (2003), "Миті Нью-Йорка" (2004). У коміка залишилися дружина Келлі Ріццо та троє дітей: Обрі Сагет, Дженніфер Белль Сагет та Лара Мелані Сагет.

  • Також у січні загинув актор Гаспар Ульєль. 37-річний актор фільмів та серіалів "Ганнібал: Сходження", "Сен-Лоран", "Місячний лицар" вдарився головою під час катання на лижах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску