Лайм

Учасники "Євробачення-2022" Mahmood та BLANCO знялися оголеними для обкладинки відомого глянцю

Свіжий випуск Vanity Fair вже з'явився у продажу

Виконавці Mahmood і BLANCO, які представлятимуть Італію на "Євробаченні-2022", знялися для обкладинки італійського глянцю Vanity Fair. На чорно-білому знімку вони позували повністю оголеними.

Сміливий кадр опубліковано на сторінці видання у соціальній мережі Instagram. Mahmood і BLANCO були зображені без одягу, а голі частини тіла прикрили руками. На плечах у обох сиділи птахи.

Фото: instagram.com/vanityfairitalia

"Як можливо, що два хлопці, такі різні, такі нестандартні, такі нетрадиційні, підкорюють усю Італію?”, - йдеться у підписі до фото. Відомо, що новий випуск Vanity Fair з відвертою обкладинкою з'явився у продажу 23 лютого.

Пізніше редакція глянцю повідомила, що адміністрація Instagram видалила сміливий знімок, який на своїй сторінці виклав Mahmood. "Алгоритм Instagram ігнорує те, що оголене тіло - це не тільки вульгарне вираження тіла, але й засіб, здатний передати важливе повідомлення. Наприклад, у випадку з нашою обкладинкою з Mahmood та BLANCO - переможцями фестивалю в Сан-Ремо, кандидатами від Італії на конкурсі пісні "Євробачення-2022" та іконами для мільйонів молодих людей", - заявили у редакції.

Фото: instagram.com/vanityfairitalia

Mahmood народився в сім'ї італійки та єгиптянина. Незважаючи на походження батька, 29-річний музикант не говорить арабською і вважає себе християнином (католиком). При цьому у 2019 році після тріумфу на фестивалі в Сан-Ремо тодішній заступник прем'єр-міністра Маттео Сальвіні, відомий своїми антиіммігрантськими поглядами, розкритикував його перемогу. Mahmood представляв Італію на "Євробаченні 2019", де посів сьоме місце.

Співаку BLANCO (Рікардо Фабріконі) 18 років. Свій перший міні-альбом він презентував у 2020 році, після чого уклав контракт із лейблом Universal та дебютував зі студійним альбомом Blu celeste у вересні 2021 року. За цей час платівка встигла стати в Італії тричі платиновою.

Фото: instagram.com/mahmood

Пісня "Brividi", з якою артисти перемогли на музичному фестивалі у Сан-Ремо, вже стала справжнім хітом. За тиждень кліп "Brividi" зібрав понад 16 млн переглядів, а живий виступ - 9,8 млн. Крім того, трек увійшов до топ-10 найпопулярніших пісень на Spotify у всьому світі.

На думку букмекерів, саме цей дует стане переможцями конкурсу "Євробачення-2022". За їхніми прогнозами, артисти мають найвищі шанси – 20 відсотків. Україна в цьому рейтингу опинилася на 5-му рядку з ймовірністю на перемогу набагато нижчою – лише 6 відсотків.

  • Подивіться, якою буде сцена "Євробачення-2022". Організатори показали прототип.
  • Після дискваліфікації Аліни Паш оргкомітет Національного відбору на "Євробачення-2022" запропонував представити Україну на конкурсі гурту Kalush Orchestra, який найбільше підтримали глядачі. Колектив погодився та вже підписав усі документи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михайло Кукуюк не зміг долучитися до військової служби через проблеми зі здоров'ям - що робитиме актор, якщо отримає ще одну повістку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Іванна Онуфрійчук народила сина у 37 років - ведуча показала малюка та себе у пологовому будинку - що відомо про її особисте життя

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак помер 28 травня на 84-му році життя - прощання з актором відбулося в його рідному театрі у Львові - фото