Лайм

Готовий записатися у фронтову бригаду: Петросян підтримав війну Росії проти України

Гуморист висловив відданість кривавому режиму

Євген Петросян образився на пропагандиста Володимира Соловйова, який розкритикував російських гумористів за виїзд із країни. 76-річний комік вирішив публічно заявити про те, що залишається в Росії та підтримує криваву війну проти незалежної України та її народу.

Фото: https://www.instagram.com/petrosyanevgeny/

"Кілька разів у передачі Соловйова я бачив міркування про те, що "ось ці гумористи дуже погані люди". Не хочу це опротестовувати і говорити, що я дуже хороший. Але не можна про всіх гумористів говорити, що вони поїхали, не переживають за свою країну, що вони погані люди і себе показали погано. Це що це таке відбувається? Це неподобство так казати!" - обурився Петросян у своєму Instagram.

Телеактор заявив, що Івана Урганта, який, за чутками, виїжджав із РФ, не можна вважати гумористом. Сам же він, як і багато його колег, залишається в Росії і підтримує війну.

"Коли я дізнався про спецоперацію, я негайно зателефонував керівництву телебачення і сказав, що якщо будуть фронтові бригади, я готовий записатися і поїхати, і виступати, і підтримувати дух наших бійців. Чому я повинен виправдовуватися?!" - завершив він своє звернення.

Євген Петросян не вперше висловлюється за окупаційну політику Путіна, якого називає "президентом від бога". Він неодноразово висловлювався на підтримку анексії Криму та знищення української державності, висміював українську мову.

"Конфлікт побудований на кривді, на неправді. Українцям не подобається наша мова, але у них замість Кащея Безсмертного - Чахлик Невмирущий, а замість коробки передач - ящик перепіхуньців. Хіба через цю різницю потрібно було створювати конфлікт?" - говорив він у одному зі своїх виступів.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації