Лайм

Одеса – це мій батько: Слава Камінська поділилася особистим горем після обстрілу міста

Артистка написала емоційний пост

Українська виконавиця Слава Камінська розповіла, що російські загарбники обстріляли її рідну Одесу у річницю смерті її батька. За словами співачки, останні три роки світле свято Великодня для неї супроводжується трагічними новинами.

У своєму блозі в Instagram артистка поділилася, що два роки тому у її батька стався інсульт, після чого виявили онкологію. "Це було світле свято Великодня. Через рік, після операцій, відновлення та величезного бажання жити, інсульт стався знову. Це сталося в ніч світлого свята Великодня. Незабаром тата не стало", - написала Камінська.

Фото: instagram.com/babaslavka

Артистка зізналася, що обстріл Одеси російськими окупантами став для неї справжнім потрясінням, адже рідне місто асоціюється з батьком. Слава наголосила, що завжди пишалася тим, що вона одеситка.

Фото: instagram.com/babaslavka

"Для мене Одеса - це мій батько. Я завжди пишалася тим, що я одеситка, своєю одеською манерою висловлювати свої думки і бути не такою, як усі. Минув ще рік і ця мерзота почала бомбити мою Одесу напередодні Великодня. Дайте нам спокій. Ми не хочемо до вас. У вас же нічого святого! Нічого! Ненавиджу", - також заявила Камінська.

Фото: instagram.com/babaslavka

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару по Одесі, який було здійснено ЗС РФ 23 квітня, загинули 8 людей. Глава Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що ще 18 громадян отримали різні поранення. Єрмак підкреслив, що серед загиблих – 3-місячна дитина.

  • Максим Галкін емоційно засудив обстріл Одеси. Російський гуморист відкрито заговорив про військові злочини своєї країни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита