Лайм

Христина Соловій емоційно виконала гімн на матчі Україна - Боруссія: відео

Артистка поділилася враженнями після виступу

Українська співачка Христина Соловій підтримала футбольну збірну України у товариському поєдинку проти "Борусії". Перед матчем вона виконала гімн України.

Виконавиця поділилася враженнями після виступу та опублікувала пост на цю тему у своєму блозі у Instagram. "Ми виграли! Україна понад усе! Мала честь виконати український національний славень та підтримати нашу збірну на матчі Україна- Борусія", - написала вона.

Шанувальники у коментарях зазначили, що їм дуже сподобалося емоційне виконання гімну. "Неперевершений голос, дуже красиво", "Так красиво, так ніжно!", "Така маленька але така сильна!", "У мене мурашки по всьому тілу від твого виконання", "Христинка! Дуже зворушливо і чуттєво! Слава Україні! Героям Слава!", "Дуже красиво, душевно і достойно!", "Так ніжно і сильно одночасно", "Скоро буде не тільки "ми виграли", але ще й "ми перемогли", "Найкраще виконання!" - висловилися з цього приводу люди.

Фото: instagram.com/soloviyka

Нагадаємо, збірна України обіграла менхенгладбахську "Борусію" у товариському матчі. Зустріч на стадіоні німецького клубу завершилася з рахунком 2:1. Детальніше – читайте тут.

  • Раніше Джамала потужно виконала Ave Maria Шуберта на благодійному матчі "Борусія" – "Динамо". Артистка зізналася, що присвятила виконання композиції всім маріупольцям, які зараз, як ніхто інший, потребують допомоги.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії