Лайм

Представник Німеччини заспівав з Kalush Orchestra "Стефанію" та побажав Україні перемогти

Співак вважає, що тема війни в Україні має звучати на конкурсі

Україну у боротьбі проти російських окупантів підтримує весь світ, навіть за умов конкуренції. Учасники "Євробачення-2022" виходять на сцену Турину із синьо-жовтими прапорами, а за лаштунками співають "Стефанію".

Напередодні фіналу Малік Харріс, який цього року представляє на конкурсі Німеччину, зустрівся з гуртом Kalush Orchestra та разом із хлопцями виконав їхній конкурсний трек. "Malik дуже круто заспівав українською!, - відзначили музиканти в Instagram. - Дякуємо всьому світу за підтримку та чекаємо більше!".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від KALUSH (@kalush.official)

"Для мене велика честь виконувати вашу пісню разом з вами, хлопці, - написав Харріс у коментарях, а також додав "Слава Укрїні" українською мовою.

Малік Харріс підтримує нашу країну від початку повномасштабної війни. На національному відборі у Німеччині співак вийшов на сцену з політичним посланням: "Я - з Україною".

Фото: instagram.com/_malikharris_

"Я дуже сподіваюся, що у фіналі "Євробачення" війні в Україні буде приділено багато уваги. Це важливо. На "Євробаченні" лежить відповідальність, можна сказати, майже політична, бо це масштабний захід. Він об'єднує всю Європу. Я дуже радий, якщо у фіналі ця тема знайде своє місце. На мою думку, важливо показати солідарність із Україною", - сказав Малик в інтерв'ю DW.

"Я буду дуже радий, якщо цього року переможе Україна", - додав представник Німеччини на "Євробаченні-2022".

Фінал "Євробачення-2022" , під час якого визначиться переможець конкурсу, відбудеться у Турині (Італія) 14 травня. Дізнайтеся, де дивитися фінал "Євробачення-2022" та як голосувати з України та інших країн.

Фото: instagram.com/kalush.official

  • Також підтримує Україну й представник Ізраїлю Майкл Бен Давид. У 25-річного співака українське коріння і він дуже співпереживає нашій країні під час війни з російськими окупантами
  • Фінські рокери The Rasmus не просто підтримали Україну, а й потоваришували з гуртом Kalush Orchestra. На вулицях Турина музиканти записали креативний мешап своїх пісень та разом виконали "Стефанію".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші