Лайм

Першими приходять на допомогу: MONATIK закликав українців допомогти героям-пожежникам

Співак записав звернення

Український виконавець Дмитро Монатик подякував героям, які першими після бомбардувань приходять на допомогу українцям – пожежникам та рятувальникам. Він зазначив, що вони виконують важливу місію – зберігають життя мирних мешканців.

MONATIK опублікував відеозвернення на своїй сторінці в Instagram. Співак нагадав, що перемога у цій війні – це не лише знищення окупантів, але й збереження життя людей.

"Перемога України в цій війні це не тільки знищення окупантів. Це і врятовані життя українців та українок. Я дякую від щирого серця героям рятувальникам – нашим пожежникам, які щодня рятують життя українців. Вони перші після обстрілів та бомбардувань приходять нам на допомогу, – сказав MONATIK. - Благодійний проект "Українські пожежники" збирає гроші на закупівлю засобів хімічного захисту для пожежників та рятувальників. Підтримка наших героїв ДСНС дуже важлива. Тому що їхні врятовані життя – це врятовані життя багатьох українців".


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Фонд Ukrainian FireFighters Foundation подякував співаку за підтримку. Волонтери закликали долучитися до їхньої ініціативи:

"Велика подяка, честь та ще більша відповідальність, коли твою ініціативу підтримує популярний співак із мільйонною аудиторією фанатів по всьому світу. Все це заради допомоги справжнім героям – українським пожежникам, які на своєму фронті захищають нашу землю, наші міста та наші життя, - розповіли вони. - Дякуємо, MONATIK, за підтримку нашого благодійного проекту. Віримо, що це звернення допоможе швидше зібрати необхідні засоби для закупівлі засобів хімічного захисту для пожежників та рятувальників".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом

Сергій Танчинець зустрічається зі своєю піарницею Юліаною Корецькою - дівчина підтвердила стосунки з відомим виконавцем - фото