Лайм

Скільки українців має загинути? Єфросиніна показала російських нелюдей та звернулася до європейських лідерів

Телеведуча закликає не затягувати з постачанням зброї для України

Маша Єфросиніна, яка розповіла, що в Європі втомилися від новин про війну в Україні, звернулася до європейських лідерів. Українська телеведуча показала відео з російськими солдатами, які вбивають та ґвалтують українців.

"Дорога Європа! У моєму профілі Instagram ніколи не було більш підлих людей, адже до війни мій Instagram складався з роботи, подорожей, моїх дітей, модних образів, захоплень та мого суспільного життя. Як і кожен європеєць, який багато працює, я відпочивала вечорами з келихом червоного вина, любила вечірки і чекала прем'єр на Нетфліксі. Найбільше я любила детективи та трилери. Але навіть у найстрашніших снах я не могла уявити, що побачу найстрашніші, ні з чим не порівняні з кіно, кадри... живцем!", - пише вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

На кадрах ролика можна побачити "боєвих рєбят", які повернулися в Росію з України через поранення. Російські солдати в стані сильного алкогольного сп'яніння розповідають товаришу по службі, який прийшов їх відвідати в лікарні, що "доб'ють укропів", на що той підтверджує: "Те, що ми замислювали в 2014-му, ми по-любому завершимо. Ми воюємо за те, щоб не було тієї України, яка зараз. Вона має бути наша Україна, без бендерщини".

Маша Єфросиніна закликає європейських лідерів не зволікати з постачанням озброєння, щоб Україна могла захиститися від російських нелюдів.

"Це відео про те, як виглядають справжні монстри. Вони принесли в мою країну вбивства, тортури, згвалтування та тотальну розруху! Вони нелюди, вони принесли нам смерть і горе…, - зазначила вона. - Отже, дорогі європейські лідери, скільки українців має загинути від рук цих російських ублюдків, щоб ви не затягували з постачанням зброї в країну, яка сьогодні ціною життя десятків тисяч безневинних людей захищає ваші кордони?".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео