Лайм

Ектор Хіменес-Браво показав себе в молодості та здивував схудненням: фото до і після

Шеф-кухар дуже змінився

Ектор Хіменес-Браво під час повномасштабної війни в Україні пройшов курс військової підготовки та навчається стріляти. У свої 50 років він виглядає міцнішим і більш підтягнутим, ніж у юності. Шеф-кухар та ресторатор колумбійського походження показав фотографії до і після схуднення, а також розповів, як йому вдалося досягти такого ефекту.

"Коли я був молодшим, я не дуже дбав про стан свого тіла. Дарма! - розповів Ектор у Instagram-історіях. - Тільки регулярна праця може призвести до результату".

Фото: https://www.instagram.com/hectorjimenezbravo/

Ведучий та суддя шоу МастерШеф на фото у молодості виглядає ледь не старшим, ніж сьогодні. "Впізнали Ектора?" - пожартував він.

Фото: https://www.instagram.com/hectorjimenezbravo/

"Тренування дають мені неймовірну енергію. Відразу з'являється натхнення на добрі вчинки та працю, - каже кулінар. - Я намагаюся тренуватися щодня".

Фото: https://www.instagram.com/hectorjimenezbravo/

Фото: https://www.instagram.com/hectorjimenezbravo/

Ектор Хіменес-Браво народився і виріс у Колумбії. У 1992 році він закінчив Кулінарну Академію Боготи, після чого працював у США, Канаді, на Мальдівах, відкривав свої заклади та був шеф-кухарем у зіркових готелях та ресторанах.

З 2009 року він працював в Україні як ресторатор, а з 2011 року брав участь у зйомках популярного кулінарного шоу "МастерШеф". Хіменес-Браво має громадянство Колумбії та Канади, але під час війни він продовжує жити і працювати в Україні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації