Лайм

У фірмовій панамі та вишиванці: фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк прикрасив обкладинку американського глянцю

Переможець "Євробачення-2022" став героєм нового номера Ukrainian People

Олег Псюк, лідер українського гурту Kalush Orchestra, який переміг на "Євробаченні-2022", прикрасив обкладинку журналу Ukrainian People, який випускається в Чикаго (США). На фото музикант з'явився у національному вбранні та рожевій панамі - фірмовому аксесуарі репера.

Фотографію обкладинки учасники колективу опублікували на сторінці в Instagram. На знімку Олег зображений у білій вишиванці з блакитним орнаментом та чорному жилеті з яскравими квітами, вишитими бісером - у цьому вбранні він виграв "Євробачення". У руці музикант тримає стрічку у кольорах українського прапора, притискаючи її до серця.

Фото: instagram.com/kalush.official

"Йо, тепер ми на обкладинці глянцю!, - поділилися новиною хлопці. - А шо це за обложка? Так це журнал Ukrainian People. Контент журналу поєднує в собі розповіді про історію, культуру, традиції та події в Україні, що неодмінно пересікається з нашою повісткою".

"Вдячні нашим колегам з діаспори за довіру та працюємо далі на користь нашої держави", - додали музиканти.

Фото: instagram.com/kalush.official

Ukrainian People – це провідний щомісячний українсько-американський журнал у США, що видається у Чикаго, штат Іллінойс, з 2015 року. Журнал, який розміщує оригінальні публікації українських та іноземних журналістів, служить українській громаді Північної Америки.

Головний редактор глянцю – українська емігрантка Ольга Руда. Вона родом із Івано-Франківська, але свого часу поїхала до Чикаго. Ольга – журналіст за фахом і завжди мріяла про власне видання. Поштовхом до створення медіа став початок війни в Україні у 2014 році.

  • Цього року український гурт Kalush Orchestra переміг на "Євробаченні", тому, згідно з правилами, Україна має прийняти наступний конкурс у себе. На жаль, військові дії, які не припиняються, унеможливлюють це. Європейська мовна спілка ухвалила остаточне рішення не проводити "Євробачення-2023" в Україні.
  • Раніше ми писали, що Суспільне випустить документальний фільм про переможців "Євробачення-2022" Kalush Orchestra. Картина розповість про життя музикантів до тріумфу у Турині.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Свідомо обираю цей шлях: після повернення з Польщі українська режисерка вступила до лав ЗСУ

Олена Апчел, яка 4 роки жила у Польщі, повернулася в Україну та поповнила лави ЗСУ - режисерка прокоментувала рішення

Рятуюся знеболювальними: Віктор Павлік висловився про своє самопочуття після операції на серці

Віктор Павлік розповів, як себе почуває після операції на серці - артист висловився про заборони та період реабілітації

Пропагандист Нікіта Джигурда, який є уродженцем Києва, може долучитися до російської армії

Росіянин Нікіта Джигурда збирається вступити до лав російської армії - про це заявила російська преса та озвучила подробиці