Лайм

Обрали шлях майбутнього: Злата Огнєвіч висловилася про артистів-патріотів, які виступали в Росії

Співачка розповіла, що думає про колег, які різко "перевзулися"

Нещодавно Злата Огнєвіч прокоментувала мовчання Ані Лорак про війну. Наразі співачка висловилася про українських артистів, які активно виступали в Росії після 2014 року, а коли путінські війська вторглися на всю територію України, стали патріотами своєї країни.

"Я не знаю, що у них відбувається в душі і чому ці зміни відбулися прямо зараз. Я не можу коментувати це, це їхнє життя, їхня позиція, їхній вибір. Я можу коментувати лише себе, свою позицію, свій вибір. Позиція, до речі, це про дії, а не про слова", - сказала співачка у програмі "Слава+".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Класно, що у них зараз проукраїнська позиція, - зазначила вона. - Нам потрібні люди, які мають проукраїнську позицію, мають багато підписників, які мають вплив на аудиторію, які кажуть "ні війні" і що Росія напала на Україну, давайте називати речі своїми іменами".

Водночас, Злата впевнена, що українці не зможуть забути, що ці артисти заробляли гроші в країні-агресорі, коли Росія окупувала Крим і частину сходу України.

"Як взагалі можна забути все це. Також і я, я не можу забути своє минуле, я не можу його викреслити зі свого життя, але я не живу провиною минулого, я живу сьогоднішнім днем і майбутнім. Я думаю, що ці артисти також обрали для себе шлях майбутнього. Подивимося, що буде далі. Подивимося, наскільки це часу і як взагалі буде відбуватися далі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами