Лайм

"Сил нема": репери Freel і С23 представили кліп на пісню про пошук життєвої сили

"Я хочу, щоб кожен знайшов свою інтерпретацію у тих рядках"

Українські репери C23 та Freel презентували спільну пісню та кліп під назвою "Сил нема". Як розповіли виконавці, свіжий трек присвячений пошуку життєвої сили, мотивації та бажанню рухатись уперед, не дивлячись ні на що.

За музичний продакшн у відео відповідав брат C23 Данило Павлюк, а оператором та режисером монтажу кліпу, який знімали у Києві, став молодий кліпмейкер Олександр Ільченко. Відеоробота вже з'явилася на YouTube-каналі виконавця Freel.

"Для мене ця пісня про пошук життєвої сили, чесність перед собою і мотивацію, яка заставляє чогось прагнути і рухатись. Мій куплет зшитий з маленьких історій, деталей та переживань. Перший рядок приспіву, до прикладу, це реальна історія, як я буквально молотив кулаками своїх нападників, розумів, що сил в мене вже залишилось небагато, а бійка ще далеко не вирішена", - прокоментував прем'єру C23.

Читайте по темі: Нацвідбір на "Євробачення-2023": з якими піснями та в якому порядку виступатимуть фіналісти.

"Зрештою я хочу, щоб кожен знайшов свою інтерпретацію у тих рядках. Ми давно домовлялись з Фрілом щось створити разом, адже було цікаво, як поєднаються наші світи в одній пісні", – також додав артист.

Фото: instagram.com/me.freel

"Я мало з ким відчуваю творчу спорідненість, і C23 – один з тих артистів, якого я досить давно слухаю сам, просто для задоволення. Тому, звісно, було цікаво створити щось разом. Щось підказує, що на цьому наша співпраця не зупиниться. Впевнений, слухач легко розпізнає посил про те, що навіть якщо сил немає, все одно потрібно боротись до кінця. Власне, як зараз робить чи не вся країна", – висловився про випуск пісні та кліпу Freel.

Фото: instagram.com/me.freel

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни