Лайм

Звичайний київський ранок 2022: Юлія Саніна з The Hardkiss показала, де ховається під час повітряних тривог

Артистка також представила публіці свій домашній "антистрес"

Вранці 16 грудня армія РФ запустила по території України понад 70 ракет, які летіли з різних напрямків. Чергова масована ракетна атака агресорів була спрямована й на об'єкти критичної інфраструктури України, і на житлові будинки.

На це відреагували українські знаменитості, зокрема лідерка рок-гурту The Hardkiss та суддя Національного відбору на "Євробачення-2023" Юлія Саніна. У своєму блозі в Instagram вона опублікувала пост, у якому показала, як пересиджувала повітряну тривогу у підвалі.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

"Київ. Повітряна тривога. Підвал. Огірки. Собака-антистрес", - написала артистка в описі до знімку, на якому позувала разом зі своїм домашнім улюбленцем.

Читайте також: Ворог використав тактику розпорошення: в ОК "Південь" розповіли про наслідки ракетного удару 16 грудня.

"Звичайний київський ранок 2022: п'єш каву під "гучний акомпанемент", матюкаєш р#сню, віриш в ППО, дякуєш ЗСУ", "А це норм, що замість стресу, дивлячись на фото Юлі захотілось їсти?", "Читаю не огірки, а орки", "У нас навпаки - я антистрес для собаки. Тримайтеся!", "Тримайтеся! Обов'язково все буде гаразд!", "Слава нашим Захисникам -Героям ЗСУ і ППО! Слава нескореному і незламному народу України!" - прокоментували публікацію співачки шанувальники.

За попередніми даними, сьогодні вранці з районів Каспійського та Чорного морів противник випустив по об'єктах критичної інфраструктури України 76 ракет, з них 72 крилатих (Х-101, "Калібр", Х-22) та 4 керовані авіаційні ракети (Х-59 ). / Х-31П).

Нагадаємо, Юлія Саніна - українська співачка, авторка пісень, блогерка. З 2011 року - фронт-вумен українського гурту The Hardkiss. Була членом журі та наставницею сьомого сезону талант-шоу "X-Фактор" на телеканалі СТБ у 2016 році. Була учасницею сьомого сезону телешоу "Танці з зірками" на "1+1" разом з партнером, Дмитром Жуком та посіла друге місце. Заміжня. Разом із чоловіком виховує сина Данила, якого народила у 2015 році.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину