Лайм

Не засуджую: Даша Квіткова прокоментувала стосунки Дорофєєвої та Кацуріна

Дівчина відповіла на запитання підписників

Даша Квіткова, українська блогерка та дружина Микити Добриніна, розповіла, що думає про роман співачки Наді Дорофєєвої та ресторатора Міші Кацуріна, які ще нещодавно були друзями. Так, дівчина заявила, що "вона на боці коханні, а лізти в чужі стосунки не в її правилах".

Відповідну заяву Квіткова зробила, коли відповідала на питання своїх підписників. "В історії Кацуріних ви на чиєму боці?" – поцікавився один із фоловерів.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Я на боці кохання. Я на боці не лізти в чужі стосунки, бо це темний ліс. На боці того, що ми знаємо тільки те, що "ми думаємо знаємо". Тому і не засуджую. На боці того, що люди зараз щасливі, і це головне", - відповіла Даша.

Читайте на тему: Піти від жінки не дорівнює піти від дітей: Міша Кацурін відповів на хейт через розлучення.

Нагадаємо, про розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса стало відомо в березні минулого року, коли подружжя зробило відповідну заяву у соціальних мережах. Про розставання артисти оголосили одночасно з близькими друзями - Мішею та Дашею Кацуріними.

Дорофєєва, Дантес, Міша та Даша КацуріниФото: instagram.com/vladimirdantes

Незабаром після цього Дорофєєву та Кацуріна сфотографували разом у Барселоні, і згодом пара перестала приховувати свої стосунки. Володимир Дантес та Даша Кацуріна на ґрунті розставань з коханими людьми також зблизилися та стали парою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також