Лайм

Рідні акторів турецького серіалу "Постукай в мої двері" опинилися під завалами після землетрусу

Зірки просять про допомогу всіх небайдужих

6 лютого у Туреччині та Сирії стався потужний землетрус, який забрав життя близько 5 тисяч людей. Ще десятки тисяч лишаються під завалами, і у тому числі батьки акторів відомих турецьких серіалів.

Після трагедії, що сталася, зірки романтичної комедійної історії "Постукай у мої двері" розповіли, що не можуть вийти на зв’язок зі своїми близькими. Тому у соціальних мережах вони звернулися до колег та шанувальників із проханням: допомогти, якщо хтось із їхньої аудиторії володіє якоюсь інформацією. Відповідні дописи знаменитості почали публікувати у Twitter та Instagram.

Фото: twitter

Читайте також: Українці несуть квіти, лампадки та дитячі іграшки до посольства Туреччини у Києві: фото.

Башак Гюмюлджинеліоглу, яка зіграла роль Піріл у серіалі "Постукай у мої двері", не виключає версії, що її мама і досі знаходиться під завалами. Зв’язок із жінкою зник одразу після того, як сталася трагедія. Тому акторка закликала користувачів мережі допомогти: "Наша мама живе в районі Хатай, Антак'я, Зюмерлер, муніципальні кооперативні будинки, A3. У нас немає новин. Якщо хтось бачив чи чув, повідомте, будь ласка".

Башак ГюмюлджинеліоглуФото: instagram.com/basakgumulcinelioglu

Актор Чагри Читанак, який зіграв у тому ж серіалі роль Феріта, а також чоловік Башак Гюмюлджинеліоглу звернувся по допомогу до влади. Він зазначив, що його мати теж перебуває під завалами, а будинок, де вона жила, повністю зруйнований внаслідок природної катастрофи.

Чагри ЧитанакФото: instagram.com/ctnkcgri

Їхній колега по серіалу Карем Бюрсін, який виконав головну роль Серкана Болата, також звернувся до співвітчизників. Він залишив для них слова підтримки, додавши, шо слід гуртуватися та продовжувати молитися: "Наш біль такий великий! Потрібно об'єднуватися! Хіба ці лиха, які ми переживаємо, цей біль не показують це?.. Наші молитви єдині, наш біль єдиний, наша любов єдина. Одужуй швидше, моя Туреччино!".

Карем БюрсінФото: instagram.com/thebursin

Внаслідок землетрусу постраждали рідні Меліси Асли Памук – зірки серіалів "Нове життя" та "Чорне кохання". Вона розповіла, що її бабуся та тітка опинилися під завалами зруйнованого дому.

Меліса Асли ПамукФото: instagram.com/melisapamuk

"Моя бабуся не може ходити, вона хвора... Вони застрягли в будівлі з моєю тіткою. Ми не знаємо, як справи з їхньою квартирою, чи є поблизу хтось, хто може допомогти?" – йдеться в дописі акторки.

Пізніше стало відомо, що близьких зірки вдалося врятувати. Їм вже надали необхідну допомогу і наразі вони перебувають у безпеці.

Читайте на тему: У Туреччині під завалами дивом вижили мама з 6-місячним немовлям: фото та відео порятунку.

Нагадаємо, перший землетрус магнітудою 7,8 стався о 04:17 за місцевим часом у понеділок, епіцентр був на глибині 17,9 км поблизу міста Газіантеп на південному сході Туреччини. За ним було понад 40 афтершоків.

Потім приблизно о 13:30 за місцевим часом стався другий землетрус магнітудою 7,5. Його епіцентр був у районі Ельбістан у південно-східному турецькому регіоні Кахраманмараш.

Тільки в Туреччині після першого землетрусу загинуло понад 3400 людей, близько 15 тисяч отримали поранення. У сусідній Сирії загинуло понад 1600 людей.

Рятувальні служби продовжують розбирати завали та рятувати людей. Не виключено, що кількість жертв до закінчення рятувальної операції може значно збільшитися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків