Лайм

Джуд Лоу - багатодітний батько: у актора народилася сьома дитина

Стать дитини наразі невідома

Британський актор Джуд Лоу знову став батьком. Сьому дитину 50-річній зірці фільму "Шерлок Холмс" та серіалу "Молодий папа" народила 35-річна психолог Філіппа Коан, з якою він одружився у 2019 році. Для подружжя це друга спільна дитина - перша з'явилася на світ у 2020 році.

Як пише Daily Mail, молодих батьків помітили в аеропорту Хітроу в Лондоні, коли вони везли новонародженого маля у дитячому візочку. За ними слідувала няня з іншою їхньою дитиною в іншому візочку.

Фото: Getty Images

Хто народився у пари - хлопчик або дівчинка - залишається загадкою, що зовсім не дивно, адже стать шостої дитини Лоу, якій скоро виповниться три роки, досі невідома.

Джуда Лоу та Філіппу Коан вперше помітили разом у 2015 році на літературному фестивалі Hay. Через 4 роки актор і психолог одружилися в лондонській ратуші Old Marylebone, а потім влаштувала вечірку у Mayfair.

Раніше актор був одружений з акторкою Седі Фрост, з якою розлучився у 2003 році. У них троє дітей – Рафферті (26 років), Айріс (22 роки) та Руді (20 років). Також зірковий батько виховує 13-річну доньку Софію від моделі Саманти Берк та 7-річну доньку від співачки Кетрін Хардінг.

Про народження шостої дитини актор розповів у 2020 році під час інтерв'ю з Джиммі Фелоном на The Tonight Show. Коли його запитали, чим він займається під час карантину. Джуд сказав: "Я займався садівництвом. Ой! До того ж у мене народилася дитина".

Фото: Getty Images

Раніше Джуд Лоу розповідав, що готовий стати багатодітним батьком та хоче мати багато дітей.

"Мені це подобається, то чому б і ні? Мені дуже пощастило бути пов'язаним з кимось, кого я шалено люблю. Ідея мати більше дітей була б просто чудовою. У нас неймовірно стабільне і здорове, прекрасне сімейне існування, і це стосується моїх дітей, які вже виросли, а також молодших – вони приносять стільки радості та веселощів", - розповідав актор.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ніно Катамадзе висловилася про концерти у Росії та розповіла, де мешкає її 16-річний син

Ніно Катамадзе заявила, що раніше виступала у Росії, бо не мала іншого вибору - співачка розсекретила, де живе її 16-річний син

Закликали світ підтримати Україну: Гіларі Свенк та Алісса Мілано стали амбасадорами United24

Алісса Мілано та Гіларі Свенк звернулися до світу із закликом допомогти Україні - акторки долучилися до підтримки платформи United24

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михайло Заливако виїжджав за кордон у період повномасштабної війни, продовжує вести соцмережі російською - що відомо про його життя