Лайм

Спочатку було відторгнення: Анна Неплях розповіла, чому перейшла на українську мову

Дівчина поділилася особистим досвідом

"Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях, чиє авто нещодавно розбили за загадкових обставин, висловилася про перехід на українську мову. Вона зізналася, що спершу відчувала відторгнення, оскільки значну частину свого життя розмовляла російською. Однак зараз, за словами дівчини, ситуація змінилася на краще.

Детальніше про це знаменитість розповіла у Instagram, коли відповідала на запитання своїх підписників. Неплях зазначила, що говорити державною – не лише зобов’язання на рівні законів, але й її особистий свідомий вибір.

Фото: instagram.com/neplyah

"Спочатку було відторгнення, адже все життя своє я була російськомовною. Потім з’явився мовний закон, за яким коли ти офіційний медіаресурс (а я офіційний ФОП), у разі не ведення українською – штраф. Тут вже почався мій власний вибір, бо я за те щоб нести відповідальність за все, що ти робиш у своєму житті", - йдеться в stories зірки.

Читайте на тему: Можете називати мене "бЕндерівцем": Андрій Бєдняков розповів про перехід на українську мову.

"Зараз я кайфую від мови у публічному просторі, закладах і навіть друзями часто переходжу на українську, що для мене особисто - великий показник", - також зізналася вона.

Крім того, Неплях висловила свою думку стосовно людей, які продовжують вказувати іншим, якою мовою говорити: "Якщо вони тією мовою допомагають країні, а не навпаки - їх вибір. Я його поважаю. Один із більших ворогів всередині – ті, що роблять розбрат та серед своїх шукають ворогів. Ті собаки, зазвичай, нічого не роблять, а тільки огризаються в коментарях і шукають, кого б ще звинуватити".

Фото: instagram.com/neplyah

Нагадаємо, Анна Неплях – 28-річна українська модель із Дніпра, переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2021". Також вона була коронована "Міс Інтерконтиненталь Україна" у 2017 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil