RU  UA

Дізнатися

Готуємо позов: лейбл Papa Music подає до суду на Wellboy через порушення авторських прав

Скандал між артистом та його екс-наставниками набирає обертів

Музичний лейбл Papa Music хоче подати до суду на свого колишнього підопічного виконавця Wellboy (справжнє ім’я – Антон Вельбой). На такий крок екс-наставники артиста наважились після того, як нещодавно він виконав один зі своїх хітів на концерті, хоча не мав права цього робити.

Всі права на відомі композиції співака наразі належать лейблу, а виконавши під час виступу у NAVY пісню "Гуси", Антон нарвався на можливу небезпеку. Деталі скандалу представники Papa Music розповіли у коментарі "Культурній Прачечній".

Антон ВельбойФото: instagram.com/a.wellboy

"Антон не має права виконувати свої старі пісні. Права на всі музичні твори належать музичному лейблу Papa music. Жодних домовленостей з Антоном лейбл і його представники на сьогодні не дійшли. Готуємо позов до суду", – зазначили у продюсерському центрі.

Читайте на тему: alyona alyona не оцінила виступ репера OTOY на "Євробаченні-2023": що не сподобалось артистці.

Нагадаємо, конфлікт розгорівся у квітні, адже саме тоді Вельбой заявив про своє рішення піти із Papa music. Один із засновників лейблу Євген Тріплов чітко дав зрозуміти, що таке рішення артиста було для них несподіванкою, як і той факт, що музикант вирішив продовжити співпрацю з директором Мартою Останковою.

Сам Антон після слів Євгена назвав шоу-бізнес "гниллю", а своїх продюсерів - "рекетирами з 90-х", однодумцями путініста Бардаша: "Papa Music поводить себе не як поважний і достойний продюсерський центр, а як рекетир з 90х. Мій Instagram намагаються віджати, ніби ларьок у конкурентів, від мого імені розсилають образи та погрози журналістам. Та пишуть брехню про мою менеджерку. Моїй менеджерці пишуть невідомі російські номери від імені Юрія Бардаша, паралельно з цим представники Papa music пишуть, що написали на неї заяву в СБУ. У 2023 році це недопустимо, це якийсь цирк, я не хочу брати участь у цьому дешевому шоу".

Фото: instagram.com/a.wellboy

Після цього від Євгена Тріплова була озвучена заява стосовно суми, яку нібито винен їм співак. За словами чоловіка, у Вельбоя як артиста було вкладено понад 200 тисяч доларів. За контрактом, коли виконавець розриває договір в односторонньому порядку, він має виплатити компенсацію.

Згодом продюсерський центр пройшов перевірку СБУ. Перевірку лейбл ініціював самостійно, щоби захистити свою ділову репутацію та довести, що звинувачення Вельбоя у зв’язках Papa Music з РФ є безпідставними.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать