RU  UA

Дізнатися

Не тільки Мадонна: зірки, які до невпізнаваності змінилися через пластику та вік

Дехто з них заперечує втручання хірургів та косметологів

Спостерігаючи за знаменитостями протягом їхньої кар'єри, ми часто не помічаємо їхньої поступової трансформації. Однак, порівнюючи фотографії зірок у молодості і сьогодні, можна побачити кардинальні зміни зовнішності. Часто руку до цього прикладають пластичні хірурги і косметологи, і співачка Мадонна - один із найяскравіших прикладів.

Мадонна

Мадонні 64 роки, і вона виглядає значно молодшою за свій вік. Втім, сьогодні вона мало схожа на ту співачку, яка у 1980-х роках вразила світ своїми зухвалими образами та стала іконою поп-музики.

Пластичні хірурги відзначали, що знаменитість, ймовірно, робила підтяжку обличчя, ринопластику, ін'єкції ботокса в різні області обличчя, а також вводила філери - наповнювачі, які зробили її вилиці та скроні більш пухкими. Ймовірно, Мадонна також робила підтяжку шиї та ліпосакцію підборіддя, щоб лінія її щелепи була чітко окресленою, без обвислої шкіри.

Мадонна у 2014 та 2023 році. Фото: Getty Images

Читайте також: Хірурги назвали найпопулярнішу пластичну операцію у світі, і це не збільшення грудей.

Ніколь Кідман

56-річна Ніколь Кідман заперечує, що колись лягала під ніж пластичного хірурга. "Чесно кажучи, я абсолютно натуральна. Я нічого не змінювала в особі. Жодних операцій не робила. На жаль, я спробувала ботокс, але позбулася його, і тепер, нарешті, знову можу рухати своїм обличчям. Я користуюся сонцезахисним кремом, не палю і дбаю про себе. І я пишаюся цим", - коментувала зірка свою зовнішність.

Однак, дивлячись на фото знаменитості в молодості, багато фанати сумніваються, що вона нічого в собі не змінювала. Критики стверджують, що вона пройшла безліч процедур, включаючи ботокс, підтяжку обличчя та пластику носа.

Ніколь Кідман у 1983 та 2023 році. Фото: Getty Images

Меган Фокс

Будь-який список знаменитостей до і після пластики буде неповним без згадки про Меган Фокс. Актриса "Трансформерів" завжди була гарною жінкою, проте люди почали помічати зміни в її зовнішності, які не можна було приписати лише гарному макіяжу та зачісці. Її губи та щоки здаються зміненими, що може бути пов'язане з використанням філерів. Філери для обличчя забезпечують той самий ефект, що й хірургічна підтяжка, але на обличчі при цьому не робляться надрізи.

Меган Фокс у 2003 та 2023 році. Фото: Getty Images - instagram.com/meganfox/

Читайте також: Меган Фокс і Кортні Кардаш'ян знялися топлес у рекламі нижньої білизни.

Кайлі Дженнер

Усі сестри Кардаш'ян значно відрізняються від тієї версії себе, яку пам'ятають глядачі реаліті-шоу про їхнє сімейство. Однак трансформація Кайлі Дженнер – одна з найпомітніших. Пластичні операції Дженнер завжди були в новинах. Сама вона зізналася, що вводила філери в обличчя, але заперечувала, що лягала під ніж хірурга. Однак, якщо ви подивитеся на її фото в юності, ви побачите кардинальні зміни. Припускають, що крім філерів вона зробила ринопластику, корекцію підборіддя, збільшення грудей та бразильську підтяжку сідниць.

Кайлі Дженнер у 2009 та 2023 році. Фото: Getty Images - instagram.com/kyliejenner/

Мег Райан

Мег Раян повністю змінилася з часів своїх головних кінохітів "Коли Гаррі зустрів Саллі", "Неспячі в Сіетлі", "Коли чоловік любить жінку", "Вам лист". Вважається, що 61-річна актриса піддалася тиску індустрії і зробила забагато роботи – не завжди вдалої. Критики писали, що філери у її щоки були введені неправильно, і тому виглядали нерівномірно. Також передбачається, що зірка зробила операцію на носі.

Фото: instagram.com/megryan/

Рене Зеллвегер

Коли у 2014 році зірка "Бріджит Джонс" Рене Зеллвегер вперше з'явилася на публіці після пластики, її не одразу впізнали фанати та журналісти. Вона зіштовхнулася з негативною реакцією, оскільки її зовнішність кардинально змінилася. Акторка зазнала цькування, і навіть на вулиці чула грубі коментарі на свою адресу. І хоча вона заперечувала, що лягала під ніж, і казала, що вік є основною причиною зміни її зовнішності, Зеллвегер робила перерву в кар'єрі і повернулася до зйомок лише через 2 роки, вже більш схожою на себе колишню.

Фото: Wikipdia - Getty Images

Справжня красуня у 50 років: у мережі обговорюють зовнішність першої леді Південної Кореї.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания