RU  UA

Дізнатися

Наша любов не знає меж: Камалія ніжно привітала Захура з днем народження

Бізнесмену пакистанського походження виповнилося 68 років

Схоже, Камалія та Захур остаточно передумали розлучатися після гучних заяв співачки у квітні 2023 року. 1 серпня бізнесмену пакистанського походження виповнилося 68 років, і дружина присвятила йому найтепліші слова.

За словами Камалії (справжнє ім'я – Наталія Захур), саме чоловіка вона найбільше цінувала за останні 20 років. Незважаючи на значну різницю у віці та культурні розбіжності, парі вдалося створити міцну родину.

Читайте також: Непростий період: Камалія прокоментувала стосунки з Захуром після оголошення про розлучення.

Фото: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

"Він люблячий чоловік, вірний друг, блискучий вчитель, покровитель, наставник, інвестор, радник - список можна продовжувати і продовжувати. А коли народилися наші принцеси, я зрозуміла, що він найкращий батько у світі", - написала 46-річна артистка в Instagram.

За словами Камалії, після початку повномасштабної війни з РФ Захур підтримував Україну, використав свої контакти у Пакистані та інших країнах, щоб допомагати країні.

"Цього дня я щиро бажаю Захуру міцного здоров'я, любові, подальших успіхів та юнацького духу, який він зберіг у своєму прекрасному віці. Наша любов до тебе, Захур, не знає меж", - підсумувала співачка.

Читайте також: Камалія розповіла про хронічне захворювання, яке швидко змінює її зовнішність.

Фото: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

Камалія та Захур разом виховують 10-річних дочок Арабеллу та Мірабеллу. Раніше чоловік артистки був одружений, він має двох дорослих дітей. Колишня дружина Захура живе в Росії, а син і дочка, яка є ровесницею Камалії, – у Лондоні.

Під час війни в Україні Захур перевіз дружину і дітей до будинку старшої дочки, і її конфлікти з Камалією спричинили кризу в родині.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео