RU  UA

Дізнатися

Моє серце вільне: акторка Ірина Кудашова раптово спростувала заяву про одруження

Пропозиція виявилася серіальною

Заява Ірини Кудашової про те, що вона виходить заміж, виявилася жартом, а каблучка і наречений – кіношними. Зірка серіалу "Школа" спростовувала свої слова про заручини та заявила, що її серце зараз вільне.

У новому дописі 23-річна артистка розповіла, що пропозиція руки й серця була серіальною. За словами молодої акторки, зараз вона знімається в комедії для "Суспільне: Культура", назву якої поки називати не можна. Ірина показала ще один кадр зі зйомок, але вже з іншим "обранцем".

Читайте також: Зірку серіалу "Школа" помітили на відпочинку з російським репером: фото.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

"Йому я теж сказала так! І взагалі моя Марія в серіалі ще не таке буде "витворяти". На жаль, поки моє серце вільне, але хоч моїй героїні пощастило більше і їй зробили аж 2 пропозиції", - написала Кудашова.

"Дехто все ж таки здогадався, що це моя перша серіальна пропозиція (нарешті) і сподіваюсь ви не ображаєтесь на такий маленький жарт, але обіцяю, що вже наступна, якщо я зроблю такий пост - буде справжньою", - пообіцяла акторка.

Також Ірина звернулася до режисера Нікіти Торжевського, який підіграв їй у коментарях під дописом про заміжжя.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

"Ну а режисеру Нікіті Торжевському дійсно дякую, що дозволив хоч на майданчику здійснитися моїй мрії - вийти заміж!, - додала вона. - Сподіваюся, від мене ще не відписалися всі хлопці, і я маю шанс знайти своє справжнє кохання вже в реальному житті".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Іра Кудашова (@irinaa_kudashova)

Українському глядачеві Ірина Кудашова відома за роллю Вероніки Тихонової у серіалі про підлітків "Школа". З виходом серіалу Іра набула популярніть, а кількість підписників в Instagram за п'ять років зросла до мільйона.

Читайте також: Як змінилися актори серіалу "Школа" та де вони знаходяться під час війни в Україні: фото.

Кудашова розповідала, що після "Школи" зустріла кохання, яке обернулося для неї повним розчаруванням. Згодом з'ясувалося, що хлопцеві була потрібна не акторка, а її популярність.

"Був один хлопець, який мені дуже подобався. Але потім з'ясувалося, що він зі мною спілкувався заради піару в Instagram, щоб потім стати популярним. Для мене - це дико. Як можна спілкуватися з людиною заради чогось? Виявляється - можна" , – розповідала Ірина у 2019 році.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Торік у вересні заміж вийшла акторка серіалу "Школа"і співачка Анна Трінчер. Її обранцем став блогер Олександр Волошин.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева