RU  UA

Дізнатися

Знайшли кохання не з першого разу: хто з українських зірок найчастіше розлучався

Невдалий досвід не завадив цим знаменитостям знову повірити у почуття

Серед представників українського шоу-бізнесу є чимало тих, хто знайшов нове кохання під час війни, а також тих, хто неодноразово розлучався. Детальніше про знаменитостей, які зустріли свою другу половинку не з першого разу, - читайте далі на theLime.

Читайте також: Вже не маленькі: діти українських зірок, які здивували дорослим виглядом.

Віктор Павлік

57-річний артист наразі одружений учетверте - на своїй концертний директорці Катерині Репяховій, яка молодша за нього на понад 20 років. У червні 2021 року у пари народився син Михайло.

Фото: instagram.com/repyahovakate

До шлюбу з Репяховою співак був одружений з Ларисою Созаєвою, з якою у нього народився син Павло. Хлопця не стало у 2020 році після дворічної важкої боротьби з онкологією.

Від другого шлюбу Павлік має дочку Христину, якій наразі 34 роки. Першою дружиною чоловіка була обраниця на ім'я Лідія. У стосунках колишніх закоханих народився син Сашко. Наразі йому 37 років, він у шлюбі і має сина.

Ірина Білик

Співачка була заміжня тричі. Першим її чоловіком був модель Андрій Оверчук, за якого вона вийшла заміж у 1998 році, проте у 2002 закохані вирішили розійтися. У період стосунків у пари народився син Гліб у 1999 році.

Після розставання з Оверчуком Білик поринула у нові стосунки з шоуменом Дмитром Коляденком. Вони не пішли під вінець, проте були разом з 2004 по 2006 рік. Наразі, як відомо, колишні закохані підтримують спілкування і інтригують шанувальників спільними фото у соцмережах.

Фото: .instagram.com/bilyk_iryna

Тим не менше, після розставання з Коляденком, в 2007 році, артистка розпочала стосунки з танцівником з Дмитром Дікусаром. Того ж року пара одружилася у Ріо-де-Жанейро. Проте за 3 роки, у 2010-му, вони оголосили про розставання.

Після шлюбу з Дікусаром Білик мала ще один - її третім законним чоловіком став російський продюсер, фотограф і художник азербайджанського походження Аслан Ахмадов. У шлюбі у пари народився син Табріз. Хлопчик з'явився на світ за допомогою сурогатного материнства. У квітні 2021 року Білик повідомила, що розстається з Ахмадовим.

Читайте на тему: Розійшлися через ревнощі і знову говорять про кохання: що відомо про стосунки Білик і Коляденка.

Володимир Остапчук

Ведучий та шоумен теж не з чуток знає, як це розлучатися. Нещодавно він одружився втретє - на 23-річній журналістці Катерині Полтавській, з якою живе разом та планує переїзд до будинку під Києвом.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

До Полтавської Остапчук був у шлюбі з юристкою Христиною Горняк, з якою на даний момент вирішує питання майна після розлучення.

Першою обраницею чоловіка була Олена Войченко, з якою він був разом протягом 13 років. У шлюбі у пари народилося двоє дітей: донька Емілія та син Еван-Олександр. Як відомо, зараз перша дружина Остапчука разом з дітьми живуть у США.

Олег Гусєв

Футболіст наразі одружений втретє. Від першого шлюбу він має доньку Олександру. Другою його обраницею стала жінка на ім'я Марія, разом з якою він перебував 8 років. Наприкінці 2021 року пара оголосила розставання. Втретє Гусєв одружився на жінці на ім'я Валерія. Подробиці стосунків та весілля його обраниця розсекретила в Instagram, де опублікувала романтичні кадри.

Фото: instagram.com/oleg.gusiev

Читайте на нашому сайті: Не тільки Віктор Павлік з дружиною: відомі пари з великою різницею у віці.

Ірена Карпа

Українська письменниця та журналістка теж не з чуток знає, як це знайти кохання з першого разу. Вона була у шлюбі кілька разів, і наразі заміжня вчетверте. У травні 2008-го Карпа вийшла заміж за київського журналіста Антона Фрідлянда. Влітку наступного року закохані розлучилися. У тому ж році Ірена вступила в шлюб з американським фінансистом Норманом Полом Генсеном. У серпні 2010 року у пари народилася донька Корена-Джіа, у липні 2011-го - дочка Кайя. У вересні 2014 Карпа зізналася, що розійшлася з Гансеном.

Вчетверте вона пішла під вінець у жовтні 2018-го – її обранцем став громадянин Франції Людовик Кирило Требюше.

Фото: instagram.com/qarpa

Олександр Пономарьов

Співак був одружений двічі. Першою його дружиною була Олена Мозгова, з якою він розлучився через невірність. Тоді артист сказав, що не зміг пробачити зраду. Другою обраницею виконавця була Вікторія Мартинюк. Проте вже за чотири з половиною роки вони розсталися, оскільки жінка поставила чоловіку ультиматум: або вона або донька співака Женя, яка жила з батьком після розлучення з Мозговою. "Я сказав, що доньку вибрати не можу, вона вже обрана. А дружину можу. Так ми й розійшлися", - прокоментував це Олександр.

Наразі Пономарьов не приховує, що зустрів нове кохання, проте розкривати якісь подробиці стосовно цього він не поспішає.

Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Слава Камінська

Колишня учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели" була заміжня: першим чоловіком був київський бізнесмен Євген, другим - пластичний хірург Едгар Камінський. У другому шлюбі народила двох дітей – сина Леонарда та доньку Лауру. З Едгаром Камінським офіційно розлучилася у 2019 році, проте прізвище екс-обранця вирішила залишити.

Наразі співачка має нові стосунки, проте показувати коханого та розповідати щось про нього прихильникам вона також не поспішає та тримає інтригу.

Фото: instagram.com/babaslavka

Читайте на тему: Написала зопалу: Слава Камінська пояснила свою заяву про неповернення до України.

Надія Матвєєва

54-річна ведуча була у шлюбі двічі, і від першого шлюбу вона має 26-річного сина Владислава. На даний момент жінка у стосунках із чоловіком, який на 20 років молодше за неї. "Він молодший на 20 років. Я з цим табу жила. Я вважала, що такі стосунки не мають сенсу. Навіщо ці проблеми? Але мої стереотипи зруйновані життям, я дозволила цьому статися і отримую від цього задоволення", - коментувала Матвєєва нове кохання у своєму житті.

Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Крис Дженнер рассказала, что у нее диагностировали раковую опухоль - об этом звезда сообщила в трейлере к 5 сезону Семейство Кардашьян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Когда начинается второй полуфинал "Евровидения-2024" и где смотреть трансляцию шоу онлайн в Украине

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей