RU  UA

Дізнатися

Влаштувала сюрприз: Остапчук показав, як дружина привітала його з 39-річчям

Також чоловік встиг похвалитися коштовним подарунком

27 вересня українському телеведучому та шоумену Володимиру Остапчуку виповнилося 39 років. У соцмережах він показав, як із святом його привітала дружина Катерина Полтавська.

Зокрема, у Instagram-stories чоловік опублікував серію кадрів та поділився деякими своїми думками. Він розсекретив, що обраниця зняла для них гарний номер у готелі, і там на Остапчука чекали святкові кульки, торт та дорогий подарунок.

Читайте також: Більше не разом: колишня дружина Остапчука розійшлася з новим коханим.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Ого! Катя зробила мені сюрприз і вкрала з "дому" в готель на декілька днів. Оце так початок дня народження!" - зазначив Володимир у підписі до одного зі знімків. Також можна побачити, що кохана ведучого вирішила презентувати йому брендовий телефон. "Подарунок від Каті… Мені здається, система зламалася", - пожартував про коштовний презент чоловік.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Нагадаємо, шлюб із Катериною Полтавською є для Остапчука третім. З 23-річною дівчиною він познайомився у період повномасштабного вторгнення, після романтичного спілкування закохані вирішили з'їхатись, а вже невдовзі оголосили, що офіційно одружилися.

Читайте на тему: Знайшли кохання не з першого разу: хто з українських зірок найчастіше розлучався.

Другою дружиною Володимира була юристка Христина Горняк, з якою він одружився у 2020 році. До шлюбу з Горняк чоловік 13 років був у шлюбі з Оленою Войченко, від якої має двох дітей - доньку Емілію та сина Евана-Олександра. Вони разом із матір'ю мешкають за кордоном, проте батько підтримує спілкування зі своїми спадкоємцями.

У той час Полтавська раніше коментувала особисте життя свого знаменитого обранця. Зокрема, вона заявляла у соцмережах, що ставиться добре до того, що її коханий був одружений і має дітей від минулих стосунків.

"Добре відношуся. Вові 38 років, дивно, якби в нього не було дітей і шлюбу… Я дуже люблю дітей загалом і дуже радію, що зараз Вова може спілкуватися зі своїми. А для цього, я вважаю, важливо мати гарні стосунки з їхньою мамою", - писала Катерина.

Володимир Остапчук та Катерина ПолтавськаФото: instagram.com/vova_ostapchuk

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Мицкевич попал в аварию. Мужчина получил многочисленные травмы