RU  UA

Дізнатися

Дружина Тимура Мірошниченка пояснила, чому вони усиновили дитину з особливими потребами

Жінка озвучила свою думку

Тимур та Інна Мірошниченки усиновили хлопчика, який з народження має кілька діагнозів та відставання у розвитку. У новому інтерв'ю обраниця шоумена вперше пояснила, чому разом з чоловіком наважилася стати родиною для хлопчика, який має проблеми зі здоров'ям.

Так, під час розмови з Лєною Вишинською для її YouTube-каналу Мірошниченко розповіла, що не бачить складності у діагнозах малюка. На думку жінки, це лише задачі, з якими можна і потрібно працювати.

Читайте також: Мама не знала, що вагітна: Інна Мірошниченко розкрила історію народження названого сина.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Для мене дитина з особливими потребами - це не складність. Насправді в такій ситуації проблема є лише у фінансових можливостях і можливостях по часу: возити його на усілякі реабілітаційні заняття, віддати його в іншу школу для дітей з спеціальними потребами або забезпечити його домашнє навчання. Це все задача, яка вирішується грошима, часом і залученням інших людей. Ну, просто буде ще трошечки більше задач", - пояснила детальніше вона.

Окрім того, багатодітна мама наголосила, що з самого початку розуміла, що вони усиновлять дитину з певними особливостями – ту, від якої багато людей відмовилися. І в першу чергу родина наважилася на цей крок, тому що розуміла, що має і фізичні, і фінансові можливості допомогти цій дитині, зробити її щасливішою.

"Я одразу йшла усиновлення зі стійким переконанням, що мені не потрібна здорова дитина, бо здорову дитину хочуть всі і можуть всі. Для багатьох б діагнози були перепоною, бо від нього всі відмовилися, хто знайомився з його анкетою. Всі. А це всі люди, які перебувають на черзі в цілій області. Це означає, що ці люди оцінили свої зусилля і зрозуміли, що вони не потягнуть. Для мене ж це не проблема, бо я знаю точно, що зможу. Зможу йому допомогти, і навіть якщо він виросте неповноцінною дитиною, для мене це не тягар. Це просто дитина з певною особливістю, до якої треба знайти підхід, але він вже таким народився", - сказала вона.

"Ми прийшли в усиновлення з місією допомогти - дати дитині можливість жити повноцінно. Ми таку можливість дамо, а чи зможе він в силу своїх фізичних особливостей повністю увібрати в себе це - ми не знаємо. Але ми зробимо все, аби йому було комфортно жити з нами, і це точно комфортніше ніж дитячий будинок.

В будь-якому разі, навіть якщо він не буде там повноцінно розвиватися, наприклад, не заговорить - він все одно буде жити своє краще життя, ніж він жив би, якщо б не познайомився з нами", - також висловилася Інна.

Читайте на тему: Тимур Мірошниченко з дружиною розповіли, чому не будуть приховувати від сина правду про усиновлення.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Наостанок дружина ведучого зауважила, що Марсель - можливість для неї та її родини навчитися любити без умов, оскількисвою дитину полюбити набагато легше, аніж прийомну. Тому такому почуттю, як безумовна любов, на думку Мірошниченко, потрібно вчитися:

"Марсель - це якраз приклад того, як навчитися любити безумовно, бо любити дітей, яких ти народив, набагато легше. Вони ніби частина тебе, ти заклав туди в свої гени, і все, що є в твоїй дитині, воно колись було в тобі. А любити дитину, яку ти взяв із закладу, не так легко. Але коли ти говориш про безумовну любов, ти розумієш, що насправді вона абсолютно рівна для усього і для усіх. Цьому треба вчитися - це прекрасне відчуття, але воно іде в першу чергу від любові до себе".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие