RU  UA

Дізнатися

Вагітна Лілія Ребрик та її чоловік розкрили стать майбутньої дитини на яскравій гендер-паті

Родина влаштувала затишне свято

Лілія Ребрик, яка на початку жовтня оголосила про третю вагітність, розсекретила стать майбутньої дитини. Зірка і її чоловік, танцюрист Андрій Дикий влаштували яскраву гендер-паті під час якої дізналися, що стануть батьками ще однієї дівчинки.

"Ми так чекаємо на тебе", - лаконічно підписала святковий ролик в Instagram ведуча. У відео можна побачити арку з написом "хлопчик чи дівчинка", а також блакитні та рожеві кульки.

Читайте також: Вагітна Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловіку відкосити від армії.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Подружжя разом із доньками Поліною та Діаною випустили зі спеціальних балонів дим, який і вказав на стать майбутньої дитини. У коментарях колеги Ребрик та шанувальники вітають родину з радісною подією та залишають теплі слова.

Сама Лілія раніше говорила, що їй би було цікаво "спробувати себе мамою хлопчика": "Мені все одно - хлопчик чи дівчинка. Цікаво було б спробувати себе мамою хлопчика", - ділилася знаменитість. Як відомо, вони з чоловіком виховують двох доньок: старша Діана народилася у 2012-му році, а молодша Поліна у 2018-му. За свого обранця Андрія Дикого ведуча вийшла заміж у 2011-му році. Їхні стосунки розпочалися після закінчення зйомок "Танців з зірками", де обоє були учасниками.

Що стосується майбутніх пологів, то акторка зірка зізнавалася, що планує народжувати в Україні, аби бути поруч із рідними людьми:

"Для мене це дуже важливо. Це те, що дає мені сили. Я хочу народжувати тут. Зараз немає правильних і неправильних рішень. Кожен робить так, як вважає за потрібне і як відчуває. І це є правильне рішення. Я відчуваю, що моє серце тут. Хочу бути тут разом зі своїми рідними".

Читайте на тему: Переможниця першого "Холостяка" Олександра Шульгіна у США вдруге стала мамою: фото.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, Лілія Ребрик - українська акторка та ведуча. До акторської та кар'єри ведучої займалася художньою гімнастикою та навіть отримала звання Майстриня спорту. Окрім того, у юності Лілія закінчила музичну школу за класом фортепіано.

У 2006 році стала ведучою "Прогнозу погоди" на каналі СТБ. З 2008 по 2016 роки була ведучою проекту "Танцюють всі". У січні 2009 року зірка на цьому ж телеканалі вела шоу "Неймовірні історії кохання". З 2017 по 2022 рік була ведучою програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна". Наразі перейшла працювати на канал "Дім", де веде програму "Ранок вдома".

  • Нещодавно "Холостяк" Макс Михайлюк та його вагітна дружина також оголосили стать майбутньої дитини.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии