RU  UA

Дізнатися

Анна Трінчер виправдалася, чому показує розкішне життя під час війни

Співачка хвалилася дорогими подарунками і відпочинком на Занзібарі

Виконавиця Анна Трінчер, яка нещодавно оголосила про розлучення з блогером Олександром Волошиним, дала відверте інтерв'ю Маші Єфросиніній. Під час розмови інтерв'юерка поцікавилася у артистки, чому вона продовжує демонструвати у соцмережах розкішне життя під час війни: подарований чоловіком автомобіль Porsche, відпочинок на Занзібарі та розваги.

На таке запитання Єфросиніної співачка дала вичерпну відповідь. Вона заявила, що у період повномасштабного російського вторгнення "важко говорити про те, що доречно, а що ні". Зі своєї сторони 22-річна дівчина намагається "давати підписникам гарний контент, який їм подобається". Трінчер додала, що розкішне життя напоказ може бути "не зовсім доречним", проте "вона так відчуває".

Читайте також: Хвалишся тачками і квартирами: Антон Тимошенко емоційно відповів ображеній блогерці Вербі.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

"Дуже складно говорити, доречно чи не доречно. Іноді здається, що недоречно все. Що посміхатися недоречно, сидіти з тобою на інтерв'ю недоречно, пити лате в кафе недоречно, тому що саме зараз, коли я п’ю лате, гинуть люди. Це біль кожного українця, тому що всередині в тебе своя війна, що ти сходиш з розуму. Мені хочеться давати людям гарний контент і людям це подобається. Можливо, це не доречно, але я так відчуваю", - сказала Анна.

Єфросиніна пригадала випадок, коли у Instagram артистка хвалилася, що колишній чоловік подарував їй Porsche.

"У нас сирени, все б'ється, вибухає і тут… Porsche! Ви заробляєте, але тобі не здається, що це занадто? Це робить боляче тим людям, яким нічого їсти. Немає знеболювальних у лікарнях у людей, яким повідрізали кінцівки. Діти сплять у підвалах. Таке зараз життя", - зауважила Марія.

"Так, я знаю. Я намагаюся балансувати. Це просто подарунок своїй дружині. У нас багато гумористичних шоу, де всі сміються. Чому я не можу показати, що мені чоловік подарував машину? У нас є безліч розважальних івентів, багато людей показують свою буденність та подарунки", - відповіла на критику ведучої Трінчер.

Читайте на тему: Ольгу Сумську присоромили за фото з відпочинку під час війни: акторка відповіла хейтерам.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Окрім того співачка поділилася, що "не має бажання" багато працювати у майбутньому. Вона зазначила, що для цього уже докладає необхідних зусиль.

"Я буду будувати своє життя так, щоб бути фінансово забезпеченою без своєї безпосередньої участі. Я хочу мати бізнес, який працюватиме без мене, працюватиме під моїм контролем, з моїми мінімальними операційними зусиллями. Я знаю, як це зробити. Я знаю як делегувати задачі – це найпрекрасніше, що є у нас в житті. Я завжди була дуже амбітна і допитлива. І саме питання привели мене до тих міркувань, які стали моїми цінностями і цілями мого життя. Треба хотіти і щось робити для цього".

Читайте на нашому сайті: 25-річний блогер Волошин похвалився, скільки квартир купив у Києві і який дохід має.

Нагадаємо, Анна Трінчер - акторка та співачка. Представляла Україну на "Дитячому Євробаченні 2015" була учасницею другого сезону "Голос. Діти" та суперфіналісткою восьмого сезону "Голос країни", зіграла одну з ролей в українському серіалі "Школа". У шлюбі з блогером Олександром Волошином виконавивця була два роки. Наприкінці листопада колишні закохані опублікували відео, у якому відверто поспілкувалися один з одним про власне розставання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео