RU  UA

Дізнатися

12 років разом: вагітна Лілія Ребрик у річницю шлюбу показала щасливі родинні фото

Нова фотосесія "дикої сімейки" у стилі family-look

23 грудня Лілія Ребрик і Андрій Дикий відзначають нікелеве весілля - рівно 12 років тому телеведуча і хореограф стали чоловіком та дружиною. Пара виховує двох доньок і чекає на появу третьої дівчинки. В річницю шлюбу вагітна акторка показала щасливі фото своєї сімї та ніжно привітала коханого.

На особистій сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію кадрів з нещодавньої фотосесії та залишила зворушливий підпис. "12 років разом. Річниця нашого з тобою весілля! 12 років тому народилася наша дика сімейка. Люблю! Дякую!", - ніжно звернулася вона до чоловіка.

Читайте також: Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловікові відкосити від армії.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Лілія, яка у фотозйомках любить підкреслювати єдність сім'ї стилем family-look, обрала для себе і доньок однакові сукні. Її чоловік позував у вбранні таких самих відтінків.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Акторка раніше розповідала, що в їхній сім'ї є одна мила традиція, пов'язана з фотографіями.

"Двічі на рік, на дні народження дітей я друкую фото з різних фотосесій, прикрашаю ними зал, роздаю якісь фото родичам, а решту - складаю у фотоальбом, щоб потім грітися теплими спогадами різних років, згадуючи саме той день, коли була зроблена фотографія", - розповідала Ребрик у 2021 році.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомилися у 2011 році, коли разом вийшли на паркет шоу "Танці з зірками". Після проекту між ними зав'язався роман, через що обоє розійшлися зі своїми попередніми партнерами. Вже у 2012 році пара стала батьками дівчинки Діани, а у 2018 році у них народилася друга донька Поліна. У березні 2024 року в сім'ї має з'явитися третя донька.

Нині у "дикої сімейки" багато шанувальників, які вважають їх зразковою родиною. Секрети сімейного щастя Лілія Ребрик розкрила в інтерв'ю Аліні Доротюк у лютому 2023 року.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Раніше Тімур Мірошниченко розповів, коли їхня родина усиновить ще одну дитину.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии